Kağıthanespor Emin Adımlarla İlerliyor.

Kağıthanespor Emin Adımlarla İlerliyor.
Kağıthane ilçesinin adını taşıyan ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig parolası ile sezona başlayan Kağıthanespor emin adımlarla yoluna devam ediyor. 
2018 - 2019 futbol sezonunun ilk yarısının son maçında Ramispor ile Rami Stadı'nda karşılaşan Kağıthanespor ilk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 2. yarısında bulduğu gollerle sahadan 4-2 galibiyetle ayrılarak, Bölgesel Amatör Lig parolası ile çıktığı yolculuğuna devam etti.  
İstanbul Süper Amatör Lig 3. grupta Rami Stadı'nda Ramispor ile Kağıthanespor karşı karşıya geldi. Kağıthanespor'un ilk yarıdaki baskılı oyunu karşısında Ramispor kalecisi Eren Özkaraca yaptığı kurtarışlar ve müdahalelerle konuk ekibe gol şansı vermedi. İlk yarı başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı. 

Goller duran toplardan geldi.  
İkinci yarıya da konuk ekip baskılı oyununu devam ettirdi. 65. dakika da Kağıthanespor ilk golünü Ekrem Aksoy ile buldu. Kağıthanespor kazandığı korner atışı sonrasında cezaalanı ön direğine gönderilen topa son vuruşu yapan Ekrem takımını öne geçiren gole imza attı. Golün hemen arkasından bu sefer sahneye ikinci yarıda oyuna dahil olan Emre Torko çıktı ve Kağıthanespor'u 2-0 öne geçiren golü ağlara yolladı. 80. dakika da ev sahibi Ramispor penaltı kazandı. Penaltı atışı için topun başına Emre İstif geçti. Emre'nin köşeye giden vuruşunu Kağıthanespor kalecisi Mesut ilk hamlede çelmeyi başarsa da seken top tekrar Emre'nin önüne düştü ve ikinci hamlede topu ağlarla buluşturmayı başardı. 1-2
83. dakika da Ekrem tekrar sahneye çıkarak kendisinin 2. Kağıthanespor'un 3. golüne imza attı. 1-3 87. dakika da Emre İstif farkı yeniden bire indirdi. Ancak 90+2'de gelen Burak Aksoy'un golü maçın skorunu tayin etti.
Ramispor : 2 - Kağıthanespor : 4

Yorumlar