İKİTELLİSPOR'UN MİLLİ GURURU

İKİTELLİSPOR'UN MİLLİ GURURU
Küçükçekmece İkitelli spor altyapısından yetişen ve Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanya spor’a transfer olan Serhat Eşsiz U16 Milli takıma kadar yükselme başarısı gösteren genç oyuncu U16 Milli Takımında 21 Kasım Çarşamba günü Moldova’ya karşı ay yıldızlı formayı giydi.

21 Kasım Çarşamba günü Moldova’ya karşısında ay yıldızlı forma ile başarılı bir performans sergileyen savunma oyuncusu Serhat Eşsiz yetiştiği İkitellispor’un gururu oldu.

İkitelli spor altyapısında yetişen ve Aytemiz Alanya spor’a transfer olan 2003 doğumlu Serhat Eşsiz U16 Milli takım forması altında görmek ve oyuncunun çağrılmasından büyük mutluluk duyulduğu ifade eden İkitelli spor Başkan yardımcısı Sabahattin Karatoprak, "Altyapımızda yetişen ve elde etiğimiz başarılarda büyük pay sahibi olan Serhat Eşsiz kardeşimiz burada ortaya koyduğu üstün başarı ile önce Antalya spor ardından Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanya spor’a transfer olmasının sonucu yetenekli olan kardeşimiz başarısı ile milli takıma kadar yükselmesinden büyük mutluluk duyduk. Futbolcu kardeşimize ve takımımıza oynayacağı maçlarında başarılar diliyoruz."

Yorumlar