Gültepe, Çekmece'den Puanla Döndü.

Gültepe, Çekmece'den Puanla Döndü.
İSTANBUL 1. Amatör Lig 6.Grupta zirve yarışından kopmak istemeyen Gültepespor lider Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor'a konuk oldu. İfa sahasında oynanan karşılaşmanın uzun süre yenik durumda olan Kağıthane temsilcisi Kaptan Barış'ın uzatmalarda gelen golü ile zor deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardı.

Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor grubun güçlü takımlarından Kağıthane Gültepespor ile İFAspor sahasındaki karşı karşıya geldiği maçta 28.Dakikada Burak'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında 90+3 dakikasın da Barış’ın golüne engel olamayınca maç 1-1 sona erdi.
Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda grupta bulundukları yere yakışır bir futbol ortaya koyarken, Söğütlüçeşmespor'un daha çok gol pozisyonu yakaladığı maçta golü atan ev sahibi Söğütlüçeşmespor oldu Burak attığı şık golle Söğütlüçeşmespor'u 1-0 öne geçirdi. Devre bu skorla bitti.
Maçın ikinci devresinde Söğütlüçeşmespor skoru koruma adına temkinli oynarken, Gültepespor'un beraberlik çabaları sonuç verdi.90+3 maçın uzatma bölümünde sahneye çıkan Barış Gültepespor'a puan kazandıran golü attı. Maç bu skorla biterken her iki Takımda galibiyet alamamaların üzüntüsü içinde sahayı terk ettiler.
İlk yarının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde son dakika golü ile sahadan 1-1 berabere ayrılan ev sahibi Söğütlüçeşmespor, Alibeyköy Paresllespor ile 20 şer puanla zirveye ortak olarak ilk yarıyı kaptılar. Gültepespor ise 17 puanla zirve takibini sürdürdü.









Yorumlar