BELARUS'DA HARİKA BAŞLANGIÇ

BELARUS'DA HARİKA BAŞLANGIÇ
Belarus´un başkenti Minsk kentinde başlayan ITTF Challenge Serisi Belarus Açık Turnuvası´nda mücadele eden Milli sporcularımız Sibel Altınkaya, Özge Yılmaz, Talha Yiğenler ve İbrahİm Gündüz, ilk gün yaptıkları 9 maçın 8´inden galibiyet ile ayrıldılar. U21 Belarus Açık Turnuvasın´da ise üç sporcumuz Ana Tablo´ya yükseldi.


ÇİNLİLERE KARŞI 3 GALİBİYET
Belarus Açık Turnuvası´nda, Sibel Altınkaya, Çinli Gau Siyu'yu 4-3, Talha Yiğenler Çinli Li Haoze'yi 4-1, İbrahim Gündüz ise Çinli Fang Jinliang'ı 3-0 yendi.

TEKLERDE 3'DE 3 YAPTIK
Tek Erkekler; İbrahim Gündüz´ün seri başı olarak doğrudan Ana Tablo son 64 turundan başlayacağı Turnuva´da, Talha Yiğenler, grubundaki ilk maçında Çinli Li Haoze´yi 4-1 yendi. Talha, Çarşamba günü ev sahibi ülkeden Rukliatsou ile karşılaşacak.
Tek Kadınlarda;
Özge Yılmaz, grubundaki ilk maçında ev sahibi ülkeden Alkhouskaya´yı 4-0 mağlup etti. Özge, Çarşamba günü Slovak Puchovanova ile karşılaşacak. Sibel Altınkaya ise grubundaki ilk maçında Çinli Guo Siyu´yu 4-3 yendi. Sibel, Çarşamba günü Polonyalı Weyrzyn ile oynayacak.

Çift Erkekler; İbrahim Gündüz/Talha Yiğenler ikilisi seri başı oldukları için Ana Tablo son 16 turundan maçlara başlayacaklar. 
Çift Kadınlar; Sibel Altınkaya/Özge Yılmaz ilk eleme turunda Çarşamba günü Polonyalı Wahik/Zalomska çiftiyle karşılaşacak.


U21'DE 3 SPORCUMUZ ANA TABLO'DA
U21 Erkekler; İbrahim Gündüz, eleme grubunda Rus Alchimbaev ve Çinli Fang Jinliang´ı aynı sonuçla 3-0 mağlup etti.
Talha Yiğenler, eleme grubunda Rus Artemenko´yu 3-2, ev sahibi ülkeden Labanau´yu 3-0 yendi.
İbrahim Gündüz Ana Tablo son 64 turunda Rus Katsman ile, Talha Yiğenler ise İtalyan Daniele Pinto ile karşılaşacak. 
U21 Bayanlar; Özge Yılmaz, eleme grubunda Japon Izumo Miku´ya 3-2 yenilirken, Finli Kirichenko´yu 3-1 mağlup etti. Milli sporcumuz Ana Tablo son 32 turunda Japon Odo Satsuki ile oynayacak.

Yorumlar