SULTANMURATSPOR TARAFTARLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

SULTANMURATSPOR TARAFTARLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Küçükçekmece Sultanmuratspor taraftarları biriktirdikleri harçlıkları ile satın aldıkları 4 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Küçükçekmece Sultanmuratspor taraftarları biriktirdikleri harçlıkları ile satın aldıkları 4 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti. İhtiyaç sahibi engelli büyüklerine sarılarak mutluluklarına ortak oldular.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sultanmuratspor Kulübü Genel Kaptanı Naser Serbest, "Sultanmuratspor taraftarlarının sosyal sorumluluk davranışı gösterip, yanıma gelerek, özürlüler için hem kendi harçlıklarından, engellilerimiz için tekerlekli sandalye gibi bir şeyler almak istediklerini belirttiler. Tanıdığımız buradaki hayırsever insanlarla irtibata geçerek, onlara yardımcı olabildiğimiz kadar, kısıtlı süre biriktirdikleri harçlıkları ile satın aldıkları 4 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etik

Sultanmurat gençleri sosyal sorumluluk davranışı gösterip böyle sorumlu gençlerimizin, her şeyden önce ülkemizde yaşayan insanların sorunları ile ilgilenen, bilinçli gençliğin yetişmesi, böyle gençlerin olması, bizi mutlu ediyor. Yani bu yaşta başka işlerle uğraşan insanlar varken, bunların yani özellikle sakat insanlara duyarlı davranmaları ve onlarla ilgili bir şeyler yapmaya çalışmalarını görmek, beni çok mutlu etti. Bundan dolayı Sultanmuratspor Kulübü olarak, bu davranışlarından dolayı, daha da teşvik edici olması açısından, karınca kararınca hayırsever dostlarımız sayesinde, onlara yardımcı olmaya çalıştık.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar