SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİK SPOR U-15'LERİ TAM GAZ

SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİK SPOR U-15'LERİ TAM GAZ
İstanbul U- 15/A Gençler ligi 3.Grupta lider Söğütlüçeşme Birlikspor metin Oktay Stadında ağırladığı Sarıyer Kilyosspor'u güzel futbolu ve bir birinden güzel gollerle 8-0 mağlup eden Mavi-beyazlılar yenilgisiz olarak liderliğini devam ettirdi.

Küçükçekmece Oktay Stadında konuk ettiği, Kiloysspor’u etkili oyuncuları Nihat (2),Semih, Reşat, Azat, Adem, yasin ve misafir takım kendi kalesine attığı gollerle 8-0 farklı mağlup etti.

Küçükçekmece temsilcisi Söğütlüçeşme Birlikspor ligin 6.Haftasında da galip gelerek 6,da altı yaparak puanını 18 çıkardı ve namağlup olarak liderliğini sürdüren takım oldu.

Söğütlüçeşme Birlikspor kulüp Başkanı Ercan Demir maç sonrası yaptığı açıklama da “Etkili bir oyun oynadık ve rakibe her alanda üstünlük kurduk. Bazı net pozisyonları değerlendiremedik ama buna rağmen 8-0 galip gelmeyi başardık. Yakaladığımız birçok pozisyonda da son vuruşlarımızı gole çevirseydik daha da farklı bir galibiyet alabilirdik. Oyuncularıma mücadeleleri ve etkili oyunlarından doları teşekkür ediyorum ”dedi.

Yorumlar