Levent Penaltı Golüne Teslim Oldu.

Levent Penaltı Golüne Teslim Oldu.
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup 6. hafta karşılaşmasında İFA ile Leventspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip tartışmalı bir penaltı golüyle 1-0 öne geçerken maç bu skorla sona erdi. Takımımız bu skorla puan sıralamasında 6. sıraya kadar geriledi.

İFA Stadında oynanan karşılaşmayı Cihan Ataş, Ferdi Karadoruk ve Furkan Kaya Hakem triosu yönetti. Mücadelenin ilk 30 dakikasında her iki takımdan da 3'er futbolcu sarı kart görürken, maç boyunca ise başka kart çıkmadı. Karşılaşmanın oynandığı stat üzerinde bulunan halı saha tellerine birçok kez top çarparken oyun 10'un üzerinde durmak zorunda kaldı. Hatta bir pozisyonda top tele çarptığından dolayı rakibe atılan top bir kez daha tele çarptı.

Karşılaşmanın ilk yarısında taraflar birbirlerine karşı üstünlük sağlayamazken net gol pozisyonuna da girilmedi. İkinci yarının başlamasıyla Leventspor etkili bir atak geliştirdi. 46. dakikada sağ kanattan geliştirilen atakta Samet topu Regaip'le oynadı. Regaip topu ters kanata aktarırken Muhammet'in şutu direğin dibinden auta gitti. 48. dakikada tartışmalı bir penaltı verildi. Taç atışını Muhammet Ali Atam kullanırken, Muhammet Ali Şahintekin'in ortası Kerem'e çarptı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Leventsporlu Kerem ve takım arkadaşları topun yüze çarptığı yönünde itirazlarda bulunsa da karar değişmedi. Topun başına geçen Muhammet Ali Atam İFA'yı öne geçirdi. 61. dakikada Muhammet Ali Atam'ın kullandığı serbest vuruşta Serkay'ın kafa vuruşunu Ramazan oyun alanına çeldi. 70. dakikada hızlı gelişen atakta Muhammet Ali Şahintekin'in ortasında Mansour Diop topu auta gönderdi. 90+4. dakikada Fatih'in ortasında savunma topu kafa ile uzaklaştırmaya çalışırken Erkut'un şutu yan ağlarda kaldı. Maçta başka gol sesi çıkmazken İFA tek golle 3 puanı aldı.

STAT: İFA
HAKEMLER: Cihan Ataş, Ferdi Karadoruk, Furkan Kaya
İFA: Kiani, Serkan, Çağdaş, Serkay, Muhammet Ali Atam, Muhammet Ali Şahintekin, İbrahim(Dk.46 Mehmet Ali), Mehmet Özpeker, Furkan(Dk.76 Hüseyin), Faruk(Dk.57 Mansour Diop), Mehmet Beyazıt

LEVENTSPOR: Ramazan, Çetin, Kerem, Talip, Fatih, Murat, Samet(Dk.53 Koray), Erkut, Mesut, Regaip(Dk.76 Mustafa), Muhammet(Dk.63 Emre)

GOL: Dk.48 Muhammet Ali Atam (penaltı)
SARI KARTLAR: Dk.16 Mehmet Özpeker, Dk.17 Mehmet Beyazıt, Dk.20 Muhammet Ali Atam, Dk. / Dk.10 Mesut, Dk. 28 Muhammet, Dk.30 Regaip 


Kaynak : leventspor resmi sayfası

Yorumlar