KARADOLAPSPOR VE YEDİKULESPOR 1-1 LERİNİ ÜZMEDİLER

KARADOLAPSPOR VE YEDİKULESPOR 1-1 LERİNİ ÜZMEDİLER
İSTANBUL 1. AMATÖR LİG 5.GRUPTA ÜST SIRALARI İLGİLENDİREN MAÇTA EYÜP TEMSİLCİSİ KARADOLAPSPOR İLE FATİH TEMSİLCİSİ YEDİKULESPOR KARADOLAP SAHASINDA KARŞI KARŞIYA GELDİ. TECRÜBELİ OYUNCULARDAN OLUŞAN HER İKİ TAKIMDA İSTEKLİ VE AYNI ZAMANDA SERT OYUN ANLAYIŞIYLA İZLEYİCİLERE SEYİR ZEVKİ YÜKSEK BİR MAÇ SUNDULAR.  MÜCADELE ÖNCESİ KARADOLAPSPOR BAŞKANI ÇAYAN DURSUN ,YÖNETİM KURULU ,VE TEKNİK HEYETİ, YEDİKULESPOR BAŞKANI OZAN DERYA, YÖNETİM KURULU VE TEKNİK HEYETİNİ GÜZEL BİR MİSAFİRPERVERLİK ÖRNEĞİ İLE KARŞILADILAR.

Maçın başlama düdüğüyle beraber muhteşem maç start aldı.
Baştan sona kadar zevkli , heyecanlı , kaliteli Son derece tempolu geçen İzleyenlerin de büyük keyif aldığı maçta atılan şık goller, yaşanan mücadele izlenmeye değerdi.
Maça iki takımda maça dikkatli ve birbirlerini kontrol ederek başladı. Ancak Karadolapspor ilerleyen dakikalarda daha çok atak yapan taraf olurken Konuk ekip ayağa pas yapmakta zorlandı.
İlk yarıdaki tek gol ev sahibi takımdan geldi. 20. Dakikada sahneye çıkan Ulaş çaprazdan sert vurdu. Takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarıda karşılıklı ataklarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi. 
2. yarıda Yedikulespor başlama vuruşuyla birlikte oyunu rakip sahaya yıktı.
Rakibine göre daha fazla gol pozisyonu bulan konuk ekip olurken Karadolapspor sahasına kapanıp skoru korumaya çalışırken 
ani kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Yedikulespor’un golü uzatma dakikalarında geldi.2. yarıda oyuna giren Ferzan ceza alanı dışından sert vurdu . ve beraberliği sağladı.Başka gol olmayınca iki denk takımın mücadelesi 1-1 eşitlikle tamamlandı. 
Mücadela gücü yüksek ve maçın iki takımada yakın olduğu maçta, puanlar paylaşıldı. Karadolapspor haftaya B.Soganlıspor ,Yedikulespor ise Gelişimspor ile karşı karşıya gelecek.






HABER-FOTO : EROL EFTEKİN –NAZMİ ALKIŞ

Yorumlar