Beylikdüzü Seriye Bağladı.

Beylikdüzü Seriye Bağladı.
İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta bir maç fazlası ile zirvenin ortağı Beylidüzüspor, şampiyonluk yarışının önemli adaylarından Kartal temsilcisi Bulvarspor'u evinde konuk etti. Ev sahibi ekip her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galibiyetle ayrılırken zirvedeki yerini korudu. 


Beylikdüzü Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maça oldukça etkili başlayan ev sahibi ekip 20. Dakikada Ender’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da üstünlüğünü sürdüren Beylikdüzüspor rakip kalede oldukça etkili oldu.
İlk yarının son 10 dakikalık bölümünde ise bu kez Bulvar’ı Beylikdüzü kalesinde gol ararken izledik. Son  bölümde baskısını arttıran konuk takım buna rağmen üçüncü bölgede çoğalamayınca ataklar da olgunlaşmadan sona ermiş oldu.
Maçın ikinci yarısıyla birlikte yeniden oyundaki üstünlüğünü ele alan Beylikdüzüspor özellikle ortasahada oyununun iki yönünü de etkili oynayarak hem hücumu hem de savunmayı oldukça dengeli yaptı.
Topun ve oyunun sahibi olan Beylikdüzüspor hem merkezi hem de kanatları oldukça etkili kullandı. 60. Dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ender skoru 2-0 yaptı.
Maçın son bölümlerinde savunma tedbirlerini iyice arttıran Beylikdüzüspor rakibini kalesine yaklaştırmayarak defansif anlamda da 90 dakika  etkili bir performans ortaya koydu. Son dakikalarda oyundan iyice düşen Bulvarspor’da 90+3. Dakikada Ogün Şahin kırmızı kartla atılınca misafir takım mücadeleyi  10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Kalan sürede  başka gol olmayınca maçın büyük bir bölümünü domine eden Beylikdüzüspor hak ettiği 3 puanı alarak zirve yarışına ağırlığını koydu.

Yorumlar