Beykoz1908 Altın Değerinde Üç Puanı Cebine Koydu



Süper Amatör Lig 4.Grup zirve mücadelesi yapan iki takımın karşılaşmasında gülen taraf Berykoz1908 takımı oldu.
Muhteşem taraftarının desteği altında müsabakaya son derece arzulu başlayan sarı siyahlı takım rakip kalede etkili ataklar geliştirmek için sağlı solu organizasyonlar düzenledi.İstanbulBafra takımı bu isteğe dirençli bir mukavemet gösterince bir anda müsabaka denk kuvvetler şeklinde geçmeye başladı.



İlk gol sarı siyahlı takımdan geldi.Ani gelişen atakta topu önünde bulan Cihan sağ taraftan kaleye hafif çapraz pozisyonda düzgün bir şut yolladı.Bu şut filelerle buluşunca Beykoz1908 takımı öne geçti.


Bu gol sonrasında beraberlik için yoğun bir İstanbul Bafra takımının arzulu futboluna şahitlik ettik.İstanbulBafra takımı bu istek doğrultusunda penaltı kazandı.Topun başına geçen tecrübeli sol bek Taner topu direğe nişanlayınca takımını beraberlik golünden etti.


Müsabakanın ikinci yarısında beraberlik için yüklenmeye ve etkili ataklar gerçekleştirmeye çalışan evsahibi takım vardı.Beykoz1908 takımı kontrollü ve emin futbolunu doksan dakikaya yayınca kalesinde adeta devleşen Raifcan ile deplasmanda üç puanı kazanmasını bildi.Müsabaka sonrasında Sarı Siyahlı taraftarlar ve futbolcuların üç puan sevinç görüntüleri görülmeye değerdi.

Yorumlar