KAVACIKSPOR, SİLİVRİ ALİBEY’DEN MUTLU DÖNDÜ.

KAVACIKSPOR, SİLİVRİ ALİBEY’DEN MUTLU DÖNDÜ.
İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup müsabakasında Kavacıkspor, Silivri Alibeyspor deplasmanına konuk oldu. Silivri Müjdat Gürsu Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip sahadan 2-0 galibiyetle ayrılırken serisini de sürdürmüş oldu.

Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay geçen Beykoz temsilcisi, 2 haftadır bir türlü istediği sonuçları alamayan Silivri Alibeyspor'a konuk oldu. Her iki takoımında mutlak galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşma sonunda konuk ekip sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Yeşil-Beyazlı Ekibi galibiyete taşıyan goller ise penaltı atışı sonrasında Kaptan Bedri Güntay ile  Ümit Memiş’ten geldi. Kavacıkspor Takımı Ligde ilk haftayı Türk Telekomspor galibiyeti ile kapattıktan sonra ikinci haftayı maç yapmadan Bay olarak geçmişti. Üçüncü haftadan galibiyetle ayrılan Beykoz ekibi 1 maç eksik olmasına karşın 2 maçta 6 puan toplayarak grubunda 2.sıraya yükselme başarısı gösterdi.

Ligin 4. haftasında Kavacıkspor evinde Bakırköyspor'u ağırlayacak. Silivri Alibey ise 4. haftayı maç yapmadan bay olarak geçecek.

3. hafta toplu sonuçlar
Alibeyspor - Kavacıkspor 0-2 
Bakırköyspor - Türk Telekomspor 1-0
Dudulluspor - Kartaltepespor 0-1
Fatih GSK - Piyalepaşaspor 2-2
Hamidiyespor - Şafakspor 3-3
Kurtköyspor (bay)

Yorumlar