Kartalgücü Durdurulamıyor.

Kartalgücü Durdurulamıyor.
İstanbul Süper Amatör Lig 6. grupta mücadele eden kartal ilçesinin temsilcisi Kartalgücü, geride kalan 4 hafta da ortaya koyduğu performansla göz kamaştırıyor.

Bu hafta sonu Bulvar Stadı'nda Kulaksız Okspor'u konuk eden Kartalgücü her iki yarıda da sergilediği futbolla galibiyete yakın taraf oldu. İlk yarıda girdiği pozisyonları cömertçe harcayan Kartalgücü forveti devre arasına golsüz eşitlikle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili futbolunu devam ettiren ev sahibi ekip 68. dakika da Ömercan Kartal ile skoru 1-0 yaparken, golden 10 dakika sonra bu sefer sahneye Bülent Tekin çıktı ve farkı ikiye çıkardı. Karşılaşma da 68 ve 78. dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Geride kalan  4 haftada 12 puan toplayan kartalgücü zirvedeki yerini korudu.

Kartalgücü grubunda oynadığı 4 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez havalandırırken, kendi kalesinde sadece 1 gol gördü. Kartalgücü Teknik Direktörü Serhat Mağden "4 hafta da 4 galibiyet, zor bir işi başardığımızı düşünüyorum. Bugün oynadığımız Okspor maçında da ilk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. Ancak 2. devre de oyun üstünlüğünü sağlayarak, bunları skora yansıttık ve attığımız 2 golle de sahadan galibiyetle ve 3 puanla ayrıldık. Hiç bir zaman hayatımızda tesadüfe yer yok diyerek  çok çalışıyoruz. İnancımız tam çok şükür. Rabbim çalışana veriyor. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rabbim herkesin gönlüne göre veriyor. Önümüzdeki hafta İstanbul Kayaşehir'de zorlu bir deplasmana çıkacağız. Biz çalışıp elimizden geleni yapacağız." dedi.


Yorumlar