Hasköy Yine Kayıp.

Hasköy Yine Kayıp.
Hasköy : 2 Küçükçekmece İdman Yurdu : 3
İstanbul Süper Amatör Lig 4. grup 2. hafta müsabakasında Hasköy Beyoğlu Stadı'nda Küçükçekmece İdman Yurdu'nu konuk etti. Gol duellosu şeklinde geçen karşılaşmanın sonunda konuk ekip sahadan 3 puanla ayrılan taraf olurken, Hasköy ikinci maçından da puansız ayrıldı.

Sezonun ikinci haftasında Hasköy ile Küçükçekmece İdman Yurdu Beyoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Hakan Tezcan, Ali Rıza Kuzucu, Semih Koca hakem üçlüsü yönetti. 
Karşılaşmaya iyi başlayan Hasköy henüz . dakika da Tahir'in golü ile öne geçti. Ancak 14. dakika da Mesut küçük Çekmece İdman Yurdu adına skoru eşitledi. İlk yarı karşılıklı tılan gollerle 1-1 eşitlikle sonuçlandı. 
İkinci yarının büyük bir bölümünde takımlar gol bulamazken 70. dakika da Fatih Özer Küçük Çkemece İdman Yurdu lehine skoru değiştiren gole imza attı. Bu golden 10 dakika sonra Fatih bir gol daha bulurken Küçükçekmece İdman Yurdu'da farkı ikiye çıkardı. 3-1
Karşılaşmanın son bölümlerinde 87. dakika da Erdem Hasköy adına ağları havalandırsa da takımının sahadan yenik ayrılmasını engelleyemedi. Karşılaşma konuk ekip Küçükçekmece İdman Yurdu'nun 3-2 galibiyeti ile son buldu. Küçükçekmece temsilcisi bu skorla ikinci hafta sonunda iki galibiyetle puanını 6 yaparken, Hasköy ikinci haftayı da punsız kapatarak son sırada yer aldı. 
Foto : Ahmet Karali
Haber : Metehan Dağ


Yorumlar