ER VE DERYA'DAN CENTİLMENLİK ÇAĞRISI

ER VE DERYA'DAN CENTİLMENLİK ÇAĞRISI
İstanbul 1. Amatör Küme 5. Grup’ta Ceylanspor ve Yedikulespor takımları sezonun ilk maçında Pazar günü Küçükköy Stadında saat 15. 00 te karşı karşıya gelecek Ceylanspor ve Yedikulespor Kulübü Başkan Er ve Derya karşılaşma öncesi centilmenlik çağrısında bulundular. 

Ceylanspor Kulübü başkanı Fikret Er ,” Yeni futbol sezonunda Küçüköy Stadında Yedikulespor’la oynayacağım sezonun ilk müsabakasın’da taraftarımızın şiddete karşı bir şekilde dostluk, kardeşlikle bağdaşarak mahallemizin onuru haline gelmiş olan Ceylanspor’umuzu desteklemelerini temenni ederim.Saha içeresinde rakibimize ve hakemlerimize sözlü sataşmadan kaçınarak centilmence müsabakayı fairplay içeresinde geçmesi en büyük arzum. Ben burada 2018-2019 futbol sezonunda tüm takımlara başarılar dileri”şeklinde konuştu.
“Futbolun en önemli unsuru centilmenliktir” diyen Yedikulespor As Başkan Ozan Derya ise , “Yedikulespor camiası çok büyük bir aileden oluşmaktadır. Futbol bir oyun ve kazanan bir tane olacak.Önemli olan centilmenlik. Onun için bu hafta Oynayacağımız Ceylanspor karşılaşmasıyla birilikte lig boyunca centilmenlik ruhuyla mücadele edecegiz.Hakem, gözlemci,saha komiseri, sağlıkçı, yönetici, futbolcu, antrenör ve basından oluşan spor ailesine yeni futbol sezonunda başarılar diliyorum . Ayrıca Oynanacak olan liglerimizin tamamında centilmenliğin ön planda olmasını umarak, 2018-2019 futbol sezonunda da tüm takımlarımıza başarılar dilerim “şeklinde konuştu.

Yorumlar