BayrampaşaAltıntepsi'den Müthiş Geri Dönüş




Süper Amatör Li 2.Grup mücadelesinde Yenibosna takımı evinde BayrampaşaAltıntepsi takımını ağırladı.
Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumunda oynana müsabakayı hatrı sayılır bir taraftar topluluğu takip etti.Müsabakaya her iki tarafda son derece istekli ve tempolu başladı.


Müsabakanın ilk kırkbeş dakikasında deplasman temsilcisi BayrampaşaAltıntepsi takımı daha etkili olmasına,gol kaçırmasına rağmen evsahibi takım iki gol bularak soyunma odasına 2-0 önde girdi.


Müsabakanın ikinci yarısında Altıntepsi takımının son gün transferleri sahneye çıktı ve üç puanı yeşil beyazlı takıma getirdi.Önce Deniz Enyog ilk golü Yenibosna filelerine gönderdi.



Bu gol sonrasında beraberlik golü için rkip kaleye sağlı solu ataklar düzenleyen BayrampaşaAltıntepsi takımı İdrissa Diarra ile önce beraberlik golü daha sonra galibiyet golü geldi.

Maçın son dakikalarında iki takımın çabası başka gol getirmeyince müsabakadan üç puanla ayrılan taraf BayrampaşaAltıntepsi takımı oldu.Müsabaka sonrasında BayrampaşaAltıntepsi cephesindeki sevinç görülmeye değerdi.


Hafta içinde BayrampaşaAltıntepsi takımı radikal kararlar alıp dört sporcu ile yolları ayırıp son gün transferlerini müsabakaya yetiştirmişti.BayrampaşaAltıntepsi takımının Genel Kaptanı Murat Çağdaş galibiyeti Altıntepsi camiasına ve sevdiklerimize armağan ediyoruz dedi.Hafta içi alınan radikal kararlar ile ilgili şu sözlere yer verdi.


BayrampaşaAltıntepsi kulübü olarak kendimize düşen görevleri fazlasıyla yerine getirme arzusu içindeyiz.Sporculardan da aynı özveriyi bekliyoruz.Bunu başaramayanlarla birlikte bu yola devam edemezdik ve ayrılma kararı aldık.
Aldığımız bu radikal kararlar takımımızın menfaati için oldu.Bundan sonraki müsabakalarımızda bu günkü özverili doksan dakikaları fazlalaştırırsak camiamızın beklentilerine karşılık verebilriz dedi.

Yorumlar