Başakşehirspor ile Levent Puanları Paylaştı.

Başakşehirspor ile Levent Puanları Paylaştı.
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup 3. hafta karşılaşmasında Leventspor deplasmanda Başakşehirspor ile golsüz berabere kaldı. İFA Stadında oynanan maçta gol sesi çıkmazken puanlar paylaşıldı. Ligde üç hafta geride kalırken her iki takımda puanını 4'e yükseltti.

İFA Stadında oynanan karşılaşmanın 16. dakikasında Çetin sağ kanattan taç atışını kullandı. Sinan topu göğsü ile indirirken, Koray'ın pasında Murat'ın kaleye sert şutunu kaleci Muharrem topu kornere tokatlayarak önledi. Mücadelenin ilk yarısında taraflar gol pozisyonuna girmekte zorlanırken devre golsüz sona erdi. 
İkinci yarıda 62. dakikada ev sahibi ekipte Tolga kaleye uzak bir noktadan etkili bir şut atarken Ramazan topu kornere tokatladı. 66. dakikada Tarık'ın ceza sahası dışından şutu savunmaya çarpıp dönerken Sinan'ın plase vuruşunda kaleci Muharrem topa son anda dokundu top üst direğe çarparak saha içine döndü. Kaleci Muharrem ikinci kez topa hamle yaparak topun kontrolünü sağladı. 68. dakikada ceza sahası dışından Sinan'ın şutu yandan auta gitti. 79. dakikada Başakşehirspor'da Murat'ın pasında Semih kaleci ile karşı karşıya kaldı ve uzak direğe şutunda top az farkla auta gitti. 81. dakikada sağ kanattan geliştirilen atakta Çetin ceza sahası dışından kaleye dönerek bir şut attı ve top yakın mesafeden auta gitti. 87. dakikada Koray'ın kaleye gönderdiği tehlikeli şutta Muharrem müthiş bir refleks yaparak iki hamlede topun kontrolünü sağladı. 90. dakikada Semih kaleci ile karşı karşıya kaldı Leventspor defans oyuncusunun son anda müdahalesi ile ayağından yatarak topu kazandı ve  çok önemli bir pozisyonu uzaklaştırmayı başardı. Karşılaşmada gol sesi çıkmazken puanlar paylaşıldı.

Leventspor ve Başakşehirspor puanlarını 4'e yükseltirken, Beşiktaş temsilcisi gelecek hafta sahasında Soğuksuspor'u konuk edecek. Başakşehirspor ise İFA deplasmanında olacak.

STAT: İFA
HAKEMLER: Emre Yüksel, Kıvan Kahriman, Uğurcan Fidan
BAŞAKŞEHİRSPOR: Muharrem, Fatih, Vedat, Gökhan, Tolga, Serkan(Dk.46 Oktay), Berk, Murat, Ercan(Dk.63 Cüneyt), Semih, Sercan
LEVENTSPOR: Ramazan, Çetin(Dk.88 Mustafa), Miraç, Talip, Fatih(Dk.Tolga), Murat, Tarık(Dk.67 Kerem), Volkan Erkut, Mesut, Koray, Sinan
SARI KARTLAR: Dk.70 Fatih, Dk.85 Semih / Dk.15 Talip 










Yorumlar