Yeşilova Esnafspor 'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Yeşilova Esnafspor 'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
İstanbul 1.Amatör  Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor 'un Başkan Vekili Salih Yetik , "Ligde sağlam ve emin adımlar atarak başarılı olacağız" dedi.




Yetik,yaptığı açıklamada, takımın lige çok iyi hazırlandığını söyledi. Takımın sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Salih Yetik, güçlü bir kadro oluşturduklarını belirtti.
Yeşil-beyazlılar üçüncü antrenmanı kendi tesislerinde Yılmaz Ak, yönetiminde gerçekleştirdi. Yılmaz Ak, yeni sezon hazırlıklarını 14 Ağustos tarihinde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Liglerimiz başlayana kadar çalışmalarımızı kendi tesislerimizde devam edeceğiz. Bayram sonrası yapacağımız hazırlık maçları ile eksiklerimizi görmek imkanı bulacağız. Yeni sezonda çok genç bir kadro ile hazırlanıyoruz. Ligde sağlam ve emin adımlar atarak başarılı olacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz." diye konuştu.


Dış Transfer'de,Şenlikköyspor'dan Sercan ve Furkan, -Halkalı Taştepe Spor'dan Samet, Giresun Emeksanspor'dan Berk,Çetin,Emer,Savaş,Yusuf,Hasan,Ramazan ve Başakşehirspor'dan Ufuk ile anlaşan Esnaspor, İç Transferde'de Mustafa, Berkay, Oğuz, Uğur, Zeki, Şafak ile sözleşme yeniledi. Ayrıca altyapıdan Oğuzhan, Şafak, Mert, Mert Ahmet, Eray ve Kerem'i de A takım kadrosuna dahil etti.

Yorumlar