Türk Telekom Umut Veriyor.

Türk Telekom Umut Veriyor.
İstanbul Süper amatör Lig 7. grupta mücadele edece olan Türk Telekom lig öncesi hazırlık maçlarına Çıksalın ile Beyoğlu Stadı'nda oynadığı maçla devam etti. Türk Telekom har iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-1 galibiyetle ayrılırken lig öncesi iyi mesajlar verdi.


İstanbul Süper amatör ligin çiçeği burnunda temsilcisi yeni sezon öncesinde umut verdi. Üst üste yaptığı hazırlık maçları ile her geçen güne lige daha hazır bir hale gelen Türk Telekom Spor, son hazırlık maçında hem oynadığı futbol hemde gol yollarında skora etkisi itibarı ile lige hazırım sinyalleri verdi. 


Hazırlık maçları kapsamında Beyoğlu Stadı'nda Çıksalınspor ile karşılaşan Türk Telekom karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir futbol ortaya koyarken, güzel futbolunu 15 ve 36. dakika da Samet'in golleri ile süsleyerek 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da oyunda etkili olan Türk Telekom 65. dakika da Mahmut ile skoru 3-0 yaptı. Çıksalın Spor'un tek golü 86. dakika da  Lokman'dan geldi. Türk Telekom hazırlık maçı kapsamında oynadığı Çıksalın Spor karşısında sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Haber / Foto : Ahmet Karali












Yorumlar