Manavgat Finallere Aday

Manavgat Finallere Aday
2018 TFF Plaj Futbolu Ligi finallerinde Antalya - Manvgat Belediyesi aday olduğunu açıkladı.

Etap birincilerinin katılımıyla ie 25 Eylül - 2 Ekim 2018 tarihleri arasında organize edilecek olan 2018 TFF Plaj Futbolu Ligi finallerinin oynanacağı yeri belirlemek için her sene yapılan çağrıya bu sezon cevap Antalya - Manavgat Belediyesi'nden geldi.
Manavgat Belediyesi bu sene düzenlenecek olan TFF Plaj Futbolu finallerine ev sahipliği yapmak istiyor. Manavgat Belediyespor Plaj Futbolu takımı bu ligi oluşturan takımlar arasında, organizasyona önemli yatırım yapan takımların başında geliyor.
Plaj Futbolu'nun ilçe de çok sevildiğini ve takip edildiğini belirten yetkililer, Finallerin oynanacağı sahanın ve tribünlerinin tüm kriterlere uygun olduğunu, sporun vazgeçilmezlerinden olan seyircininde tribünleri doldurduğunu belirtirken Manavgat olarak bu sezon finallere ev sahipliği yapmak istediklerinin altını çizdiler.

Manavgat Belediyespor takım kaptanları Mehmet Akhanım ve Seydi Özen Manvgat olarak organizasyona talip olduklarını ve bu sezon finallerin kendi ilçelerinde oynanmasını istediler. Mehmet Akhanım ayrıca gazetemize yaptığı açıklama da "Manavgat Belediyespor olarak bu spora çok ciddi yatırım yapıyoruz. Bu sene hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Tüm yabancı ve yerli transferlerimizi bu doğrultuda yaptık." dedi. 











Yorumlar