Kestanelik İkinci Yarıda açıldı.

Kestanelik İkinci Yarıda açıldı.
Kestanelik : 3 - Doğa Hospital Yeşilkent : 0
İstanbul Süper Amatör Lig 2. grupta mücadele eden Kestanelikspor hazırlık maçında Avcılar temsilcisi Doğa Hospital Yeşilkent’i konuk etti. Çatalca Stadı’nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne olurken sahaya ideale yakın onbirlerle çıkan iki takım arasındaki fark ikinci yarıda yapılan oyuncu değişikliklerinin ardından ortaya çıktı.

İlk yarısı golsüz kapanan maçta ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller ikinci yarıda geldi. İlk yarıda tam anlamıyla bir ortasaha mücadelesi izledik. Ev sahibi Kestanelik ilk yarı boyunca oyununu rakibine kabul ettiremezken net pozisyonlar da konuk takımdan geldi. İlk 45 dakikada Kestanelik bir net fırsattan, konuk takım da iki net fırsattan yararlanamadı. İlk yarıda iki takım da gol noktalarında çoğalmakta zorluk çekti.

Mücadelenin ikinci yarısına ev  sahibi ekip golle başladı. 51. Dakikada Doğa Hospital Yeşilkent’te Ozan ters bir vuruşla topu kendi filelerine gönderdi: 1-0.

İkinci yarıda as oyuncularının büyük bir bölümünü alarak kulübedeki oyunculara şans veren konuk takımın antrenörü Volkan Dönmez diğer oyuncuları da görmek istedi. Buna karşın Kestanelik Teknik Direktörü Mümin Ersin Sarı uzun süre ideal onbiriyle mücadele ederek maçın son 20 dakikalık bölümünde oyuncu değişikliklerine gitmeyi tercih etti. 81. Dakikada Emre Beyaz’ın golüyle 2-0 öne geçen Çatalca temsilcisine galibiyeti getiren diğer golü de 89. Dakikada genç Burak attı.

Doğa Hospital Yeşilkent’te savunmada görev yapan İsmail ve Ahmet, ortasahada da Berk takımlarının en iyi hazır isimleri olarak dikkat çekti.

Kestanelikspor da farklı kazanmasına rağmen normal standartlarının altında oynadı. Buna karşın taktik disiplinin dışına çıkmadan mücadele eden Çatalca temsilcisinin biraz daha zamana ihtiyacı olduğu gözlendi.

Yorumlar