Kavacık Pazar Gününü İki Hazırlık Maçıyla Geçirdi.

Kavacık Pazar Gününü İki Hazırlık Maçıyla Geçirdi.
2018 - 2019 futbol sezonunun başlamasına kısa bir zaman kala hazırlıklarını İzmit Kartepe'de geniş bir kadro ile yaptığı kamp çalışması ile hazırlanıyor. Kamp çalışmaları içinde hazırlık maçları da yapan İstanbul Süper amatör Lig ekiplerinden Beykoz temsilcisi Kavacıkspor, pazar gününü Kıbrıs Süper Lig takımlarından Kıbrıs Türk Gücü ve İzmit'in Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Derbent Spor'la üst üste oynadığı maçlarla geçirdi.

İzmit Kartepe'de yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını yürüten Kavacıkspor dün üst üste iki hazırlık maçı oynayarak günü tamamladı. İlk olarak Saat 16.00'da Kıbrıs Süper Lig takımlarından Kıbrıs Türk Gücü ile karşılaşan Beykoz temsilcisi ortaya iyi bir oyun koyarken Hakan ve Emre'nin golleri ilşe de sahadan 2-1 galibiyetle ayrılmayı başardı.


Günün ikinci hazırlık maçında İzmit Bölgesel Amatör Lig takımlarından Derbentspor ile Saat 18.00'de karşılaşan Kavacıkspor sahaya genç futbolculardan kurulu bir takımla çıktı. Sahadan Sefa'nın golü ile 1-1 beraberlikle ayrılmayı başaran genç oyuncuların oyunundan memnun kalan Teknik Direktör Murat Yılmaz maç sonu yaptığı açıklama da "Aynı gün içinde aralıksız peş peşe iki maç yapan futbolcularımı, performanslarından dolayı kutluyorum. Derbent karşısında kendi özkaynak oyuncularımızdan kurulu genç bir kadro ile mücadele ettik. Onların bu maçta sergilediği futbol ve performansları kulübümüz adına bizi gelecek için umutlandırdı. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum ." dedi.

Yorumlar