İstanbul Bayburt Gençlerle Yola Devam

İstanbul Bayburt Gençlerle Yola Devam.
Kağıthane İlçesinin alt yapılarda başarılı takımlarından İstanbul Bayburtspor yeni sezonda yer aldığı 1. Amatör Ligde genç takımla mücadele etme kararı aldı.

İstanbul 1. Amatör lig takımlarından Kağıthane temsilcisi İstanbul Bayburtspor, yeni sezon hazırlıklarına Seyrantepe Stadı'nda yaptığı ilk antrenmanla start verdi. Yeni sezonda genç takımdan çıkan oyuncularla devam edeceğini açıklayan İstanbul Bayburt Teknik Direktörü Naci Savsun "Geçtiğimiz sezondan zaten iyi bir kadromuz vardı. Genç oyuncularımız burada önemli bir tecrübe kazandılar. Sezonun sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde oldular. Yeni sezonda da kendi öz kaynaklarımızdan çıkan genç oyuncularımızdan takviye ettiğimiz takımızla ligde mücadele edeceğiz. 23 kişilik genç ve geniş bir kadroya sahibiz. Her anlamda takıma katkı sağlayacak, çok faydalı olabileceğine inandığımız, sahada ağabeylik yapabilecek bir oyuncu olursa belki  transfer edebiliriz. Onun dışında transfer düşünmüyoruz." dedi.
Yeni sezonda İstanbul 1. Amatör Lig 8. grupta mücadele edecek olan İstanbul Bayburt Spor'un grubunda şu takımlar yer alıyor. Halil Rıfat Paşa, İkitelli, Merter, Sakarya İMÇ, Sarıyer FSM, Topkapı, Trabzon 1453 Spor ve Zeytinburnu Yıldızspor.

Yorumlar