ÇUBUKLUSPOR RAMİ’DEN MUTLU DÖNDÜ 2-1

ÇUBUKLUSPOR RAMİ’DEN MUTLU DÖNDÜ 2-1
İstanbul Süper Amatör Lig 3 grupta mücadele edecek olan Eyüp Temsilcilerinden olan Ramispor’a konuk olan Çubukluspor, müsabakadan 2-1 galibiyetle ayrılarak lig öncesinde güzel bir mesaj vermiş oldu.

2018-19 futbol sezonunda Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil edecek olan Mor-Sarılı ekip, geçen sezon düştüğü Süper Amatör Lige daha da sağlam geri dönme niyetinde. Genel olarak kadrosunu koruyan ve 3 transfer ile takviye yaparak daha da güçelenen Çubukluspor yaptığı hazırlık maçları ile kendini sınamaya devam ediyor.

Hazırlık maçları kapsamında hafta sonunda Rami Stadının yolunu tutan Beykoz Ekibi güçlü rakibi ile başa baş bir mücadele örneği sergilerken maç sonunda ortaya çıkan 2-1’lik galibiyet de moral-motivasyona pozitif etki etti. Karşılaşmanın ilk yarısını Tolga’nın golü ile 1-0 önde tamamlayan Beykoz Ekibi, ikinci yarıda kalesinde gol görünce durum eşitlendi. Galibiyet için üst, üste akınlara çıkan Çubukluspor takımı aradığı golü Eray ile bulup maçı galibiyetle kapatmış oldu.

Çubukluspor Ramispor karşısında sahaya Kalede Bedirhan-Muhammed-Furkan-Kürşat-Mehmet-Tolga-Hassan-Ömer-Semih-Eray ve Ahmetcan’dan kurulu bir 11 ile çıktı. İkinci yarıda Teknik Kadro yedek sıralarında bekleyen tüm oyuncularını müsabakaya dahil etti.

Maçın ardından görüşlerini açıklayan Çubukluspor Takım Teknik Sorumluları Ramazan Sökmez ile Halil İbrahim Sancak, ortaya koydukları mücadeleden dolayı futbolcularını kutladıklarını söylerlerken, ”  Her iki takım açısından da güzel ve tempolu bir müsabakaya yaşadık. Hazırlık maçı da olsa aldığımız bu galibiyet bize iyi geldi, moral kattı. Bu maçta da artı ve eksik yönlerimizi gördük gereken notları aldık. Bazı eksik noktalarımız var ancak lig maçları başlayıncaya kadar bunları ortadan kaldırabilecek oyuncularımız da kadromuzda fazlası ile mevcut ” diye konuştular.

Yorumlar