YEŞİLOVA ESNAFSPOR YENİDEN YAPILANIYOR

YEŞİLOVA ESNAFSPOR YENİDEN YAPILANIYOR
Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkan Vekili Salih Yetik, Yeşilova Esnafspor ’un yeni sezona hazırlandığını ifade ederek, “Yapılanma da farklı tercihler yapacağız” dedi.

“Yeni transferlerle güçlü bir kadro oluşturup, lige şampiyonluk parolasıyla başlayacağız” diyen Başkan Vekili Salih Yetik , “Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş doğrultusunda transferlere hız verdik. A takımımız Nihat Aslanbey ve Yılmaz Akı nezaretinde kadromuza güçlü isimleri katmak için büyük özveride bulunuyorlar. Cuma günü futbolcularımız, teknik ekip ve yönetim olarak bir toplantı gerçekleştireceğiz, bu toplantı sonrası 14 Ağustos günü Florya Şenlikköy tesislerinde yeni sezon çalışmalarına başlayacağız.

Yeşil-beyazlı takımı Başkan Vekili Salih Yetik, Haydar spor, Öz Alibeyköy spor, Araphanspor, Fatih Hilal spor, Sakarya İMC ve Türk Telekom spor takımlarını çalıştıran Ömer Pala hocamızı U-15 Takımımızın başına getirdik yine U-17 takımızda Nedret Patron hocamız önümüzdeki yıl takımlarımızı çalıştıracak hoca olarak görev yapacaklardır.

Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor camiasına ve Küçükçekmece futboluna göze hoş gelen futbol seyrettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz genç oyuncuları üst ligelere taşımaktır. Bunun yanında şampiyonluğun en güçlü adayı olacağız” şeklinde konuştu.









Yorumlar