Tüfad, Yemen Ekşioğlu'nu Unutmadı.

Tüfad, Yemen Ekşioğlu'nu Unutmadı.
Tüfad (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) İstanbul Şubesi bu sezon gerçekleştirdiği son Grasstross C Antrenörlük kursunu Yemen Ekşioğlu adına gerçekleştirdi. 
Tüfad İstanbul Şubesi bu sezon gerçekleştirdiği son Grassroots C Antrenörliük kursunu amatör futbola büyük emek harcamış olan duayen spor adamı merhum Yemen Ekşioğlu'nun adına atfetti. 
Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri ve Silivri Şehir Stadı'nda gerçekleşen sezonun son iki kursunda 60 Antrenör adayı eğitim aldı. 

Tüfad Kurs Sonunda Plaket Verdi.


Tüfad İstanbul Şubesi, Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri'nde düzenlenen ve Yemen Ekşioğlu adına atfedilen kurs sonunda plaket takdimi gerçekleştirdi. Organizasyona eğitimci olarak katılan Atilla Yüce ve Osman Üstünel plaketlerini İstanbul İl Temsilcisi Sayın Ali Tanrıyaşükür'ün elinden aldı.


TÜFAD Eğitim Koordinatörü Recep Aykutalp plaketini İASKF Genel Sekreteri Sayın Asım ÖZdemir'in elinden alırken, Teknik Sorumlular Dinçer Atmaca, Eyüp Aktaş ve Erol Yeşilbaş'ta plaketle ödüllendirildi. 

Tüfad İstanbul Şubesi Beşiktaş Belediyesi Spor Müdürü Sayın Cem Barça'yı ve Tesis Sorumlusu Sayın Suat Üzümcü'yü organizasyon boyunca verdikleri destek ve yardımları için plaket vererek teşekkürlerini ilettiler.



Etkinlik birlikte çekilen fotoğrafla sona erdi.
Yeni dönemde antrenör olmak isteyen adaylar Eylül ayı başında açılacak olan başvuru döneminde kayıtlarını yaptırarak sıralarını bekleyecekler.

Yorumlar