Hamidiyespor, Sahaya İndi.

Hamidiyespor, Sahaya İndi. 
Kağıthane İlçesinin bu yıl tarihinde ilk kez yükseldiği Süper Amatör Lig temsilcilerinden Hamidiyespor, yeni sezon öncesinde ilk antrenmanını Kağıthane Hasbahçe Stadı'nda gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Hasan Tunç nezaretinde gerçekleştirlen ilk antrenmana, Yönetim Kurulu üyeleri de ilgi gösterdi. 


Hasan Tunç "Yeni sezon öncesi futbolcularımızın son durumunu görmek amacı ile bir araya geldik. Bugün bir kaç yeni oyuncu denemesi yapacağız. Bu sebeple çok fazla teknik bir çalışma olmayacak. Ağırlıklı olarak genç oyuncularımızı çağırdık. Onların son durumu bizim için çok önemli. Her ne kadar Süper Amatör Ligde yeni olsak da fark yaratacağımıza inanıyorum. Yeni sezonun herkes açısından hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Hamidiye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Temel Şardan "Yeni sezon öncesi teknik ekibimizin istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başladık. Mahallelimizin İstanbul'un en üst liginde mücadele ediyor olması bize ayrı bir gurur veriyor. Çok genç bir takım olmamıza rağmen buralarda olmak bizim ve bizden önceki yönetimlerin doğru çalışmalar yaptığını gösteriyor. Bu sezonda da hedefimiz kulübümüzü daha ileri noktalara taşımak. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum. Centilmence ve karşılıklı saygı içinde geçen bir lig olsun." dedi.


Türkiye'de yaşayan Afrika kökenli futbolculardan oluşan Afrika karması ile bir maç gerçekleştiren Kağıthane temsilcisi yönetimi, rakip takımdan da bir kaç oyuncu ile ilgilendiğini açıkladı. 

Yorumlar