Erdem Yılmaz'da TED Kolejli Oldu.

Erdem Yılmaz'da TED Kolejli Oldu.
Beykoz İlçesinin İstanbul 1.Amatör Ligi temsilcilerinden olan TED İstanbul Koleji Sk Takımı tabiri caizse ” Topçunun Kralını ” aldı. İstanbul Amatör Liglerinin en yetenekli isimlerinden biri olarak gösterilen ve Sağ-Sol Kanat Forvette görev yapan tecrübeli isim her transfer döneminde olduğu gibi 2018-19 Döneminde de birçok takımın transfer listesinin ilk sıralarında yer almasına karşın tercihini Beykoz Temsilcisinden yana kullandı.


1985 Beykoz Doğumlu olan başarılı forvet futbola Paşabahçespor Kulübünde başladıktan sonra o dönemde adı Yimpaş Yozgatspor olan Yozgatspor A.Ş. Kulübüne transfer olması büyük bir ses getirmişti. Samsunspor’da oynadıktan sonra İstanbul’a dönüşte Anadoluhisarı İdmanyurduspor takımına transfer olan Erdem Yılmaz, ardından sırası ile Bakırköyspor, Leventspor, Çatalcaspor, Vefaspor, Sultangazispor, Leventspor, Çengelköyspor, Leventspor, İstanbulspor ve 2017-18 Sezonunda da Leventspor takımlarının formasını terletmişti.

TED İstanbul Koleji Spor Kulübünde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Sadi Arıbaş ve Başkan Yardımcısı Atıf Tezerten ile birlikte imza masasına oturan Erdem Yılmaz, ” TED İstanbul Koleji SK Takımı ile birlikte Beykoz İlçesine geri dönmek güzel. TED İstanbul SK takımı hedefi olan bir takım ve burada yakından tanıdığım birçok arkadaşım ve hocalarım var. Her iki taraf için de hayırlısı olsun ” diye konuştu.

TED İstanbul Koleji SK Başkanı Sadi Arıbaş ise Teknik Kadronun verdiği listenin başında olan son derece yetenekli ve takıma katkısı olan bir oyuncuyu transfer etmekten dolayı mutlu olduklarını söylerken, ” Erdem Yılmaz Kardeşimiz camiamıza hayırlı olsun. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Kadromuza pozitif anlamda bir değer katacağına eminiz ” şeklinde konuştu.

Yorumlar