BAŞAKŞEHİR İKİNCİ YARIDA: 5-1

BAŞAKŞEHİR İKİNCİ YARIDA: 5-1
Süper Amatör Küme ekiplerinden Kanaryaspor ile Başakşehir hazırlık maçında kozlarını paylaştı.
Kanarya Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı 1-1 sonuçlanırken ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan konuk Başakşehir sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak gövde gösterisi yaptı.


İlk yarısı denk kuvvetlerin mücadelesine sahne olan maçta ilk gol ev sahibi ekipten geldi. Kanaryaspor 24. Dakikada Hamdullah’ın golüyle 1-0 öne geçti. Konuk takım bu gole 38. Dakikada Semih’le yanıt verince skora denge geldi. Kanaryaspor 45. Dakikada Umut Şahin’le topu direğe nişanlayınca ev sahibi ekip öne geçme fırsatını değerlendiremedi.

İki takımın da taktik disipline bağlı olarak oynadığı ilk yarıda takımlar 1-1’lik sonuçla soyunma odasına gitti. İkinci yarıda Kanaryaspor kadrosunu büyük ölçüde değiştirirken Başakşehir de iki değişiklikle kadrosunu büyük ölçüde koruyarak sahaya çıktı. 

Maçın ikinci yarısıyla birlikte oyuna ağırlığını koyan Başakşehir hem toplu hem de topsuz oyunu rakibine göre daha iyi oynayarak ortasahada topun sahibi oldu. Rakibin organize olmasına izin vermeyen, ortasahada ayakta kalan Başakşehir 61. Dakikada Semih’le öne geçti: 1-2.

Takımı adına Kanarya önünde iyi bir performans ortaya koyan Semih 71. Dakikada kendisinin ve takımının üçüncü golünü Kanaryaspor filelerine bıraktı: 1-3.

Konuk takım adına 81. Dakikada sahneye çıkan Serkan skoru 4-1 yaptı. 83. Dakikada Kanarya filelerini bir kez daha havalandıran Oktay Başakşehir adına skoru belirledi: 1-5.

Yorumlar