Altınova Belediyespor'a Dev Santrafor

Altınova Belediyespor'a Dev Santrafor
Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Altınova Belediyepor geçtiğimiz sezon Çayırovaspor forması giyen uzun boyu ve güçlü yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yetenekli santrafor Berkay Ekici'yi kadrosuna kattı.

Altınova Belediyepor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği genç oyuncu Berkay Ekici ile her konuda anlaştıklarını açıklamıştı. Bugün kulüp binasında taraflar tekrar bir araya gelerek karşılıklı olarak anlaşmaya imza attılar. Yeni forması ile objektiflere poz veren Berkay "Sezona hedefi olan ve transfer çalışmalarında bunu ortaya koyan bir takımla anlaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Takımımı hedefe taşımak için elimden gelen gayreti göstereceğim." dedi.

Berkay Ekici Kimdir?
28 Temmuz 1995 İstanbul, Kartal doğumlu genç oyuncu futbola 2008 yılında Cevizli Kültürspor'da başladı. Arkasından Cevizli Anadolu ve Medipol Başakşehir (o zamanki ismi İstanbul Büyükşehir Belediyespor) formalarını giydi. 2015 yılında Erzin Belediyespor ile profesyonel sözleşmeye imza attı. Vefaspor ile yeniden Amatör liglere dönen genç oyuncu ardından Kartalgücüspor ve Çayırovaspor formalarını giydi. Yeni sezonda Altınova Belediyespor formasını terletecek olan genç oyuncuya ve kulübüne hayırlı olmasını diliyoruz. 



Yorumlar