Üsküdar antrenörleri Tercihini Belli etti.

Üsküdar Antrenörleri Tercihini Belli etti.
23 Haziran Cumartesi günü Kartal Titanic Otel'de gerçekleşecek olan Tüfad İstanbul Şubesi Olağan Genel Kurulu öncesinde Üsküdar bölgesi antrenörleri Üsküdar Zeynep Kamil'de bulunan Akçaabat Köftecisi'nde bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptılar. 

23 Haziran Cumartesi günü Tüfad İstanbul şubesi Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek. Antrenörlerin yoğun bir katılım göstermesi beklenen Genel Kurul öncesinde, adaylıklarını açıklayan gruplar arasında yaşanan polemikler ve bir takım karşılıklı suçlamalarla ilgili gelinen ortam üzerine Üsküdar antrenörleri bir toplantı yaparak konuyu tüm detayları ile tartıştılar. 


Yaklaşık 3 saat süren ve Tüfad İstanbul Şubesi Başkanı Halit Önsen ve yönetim kurulu üyelerinin de misafir olarak katıldığı toplantıda gündem de yer alan tüm sorular muhataplarına sorulurken, bir antrenörün "Rıza Başkan neden kovuldu" sorusuna cevap veren Yorulmazlar. "Değerli antrenör arkadaşlarım. Bu sorduğunuz soru ve yaşatılmaya çalışılan şey tamamen algı yaratma üzerine yapılan çalışmanın antrenör camiasında yer bulduğunun da kanıtıdır. Önümüzdeki hafta sonu bir genel kurul yaşayacağız ve bu genel kurulda bir liste önümüzdeki süreçte TÜFAD İstanbul şubesini yönetmeye hak kazanacak. Bu liste seçildi,kten sonra bu liste de yer alan isimler bir araya gelerek Başkan da dahil olmak üzere yönetim kurulunda yer alacak diğer üyelerin görev dağılımını gerçekleştirecekler. Bir süre sonra baktılar ki bu görev dağılımında işleyiş açısından eksikler var. Tekrar bir araya gelerek yeni bir toplantı gündemi oluşturarak başkan da dahil yönetim kurulu üyelerinin görevlerinde değişiklik yapma hakkına da tekrar bu üyeler sahip. Şimdi bunu bazı üyeler bir araya gelip de yapamazlar öyle. Yönetim Kurulu toplantısı sırasında bir gündem maddesi olarak sunulur ve yönetim kurulu bu talebi toplantı gündemine almaya ve oylamaya karar verir. Oylama sonrasında da imzalar atılarak karara bağlanır. Buda aynı şekilde gelişmiştir. Sayın Rıza Çavuşoğlu'da bu oylamaya katılan ve çıkan kararın altına imza atan üyelerden biridir. Ancak daha sonra ne olduysa birden toplu istifalar yöntemi ile gündemi karartmak ve derneği iş yapamaz hale getirmek için asılsız söylemlerle kendisi ortaya çıkmıştır. Camiamızda yaratılmaya çalışılan mağdur edebiyatı ve darbe söylemleri tamamen kendi açmazları ve koltuk sevdalarının ürünüdür. Ayrıca bu yapılmaya çalışılan da bizim tüzüğümüz de suçtur. Derneği iş yapamaz hale getirmek için eylem içerisindedirler. Ancak bunu başaramadılar." dedi. Konuşmasının devamında 14 üyenin ihraç edilmesi ile süreç konusunda da bilgi veren Yorulmazlar "İhraç süreci ise bunu takip eden 6 ay içinde yazdıkları yazılar ve eylemlilikleri ile ilgili ve derneği aşağılayıcı ve küçük düşürücü yazılar ve söylemler sonrasında gelişmiş bir süreç. Evet maalesef 14 üyemiz şu anda ihraç edilmiş durumda ve bu konuda bile yalan söylemeye, süreci terörize etmeye devam ediyorlar." dedi.


Toplantı karşılıklı sorulan sorular, antrenörlerin gelecek yapılması planlanan projelere ilişkin merak ettikleri çalışmalar, beklentileri ve taleplerini konu alan sohbetlerle devam etti. Toplantıya ellinin üzerinde antrenör katıldı. Toplantı sonrasında antrenörler başarı dileklerini ileterek günün hatırası için toplu halde fotoğraf çekildiler.























Yorumlar