ULUSLARARASI MEVLANA BİSİKLET TURUNDA 2.ETABIN KAZANANI TORKU ŞEKERSPOR’DAN IVAN BALYKİN OLDU.

ULUSLARARASI MEVLANA BİSİKLET TURUNDA 2.ETABIN KAZANANI TORKU ŞEKERSPOR’DAN IVAN BALYKİN OLDU.
Uluslararası Mevlana Bisiklet Turunda 2.gün, Konya-Çumra-Konya etabıyla tamamlandı.

Konya Valimiz Yakup Canbolat, Meram Kaymakamı Resul Çelik, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ün katıldığı Uluslararası Mevlana Bisiklet Turunun 2 etabı Anıt Meydanından start aldı. 140,4 km’lik Konya-Çumra-Konya etabında 9 ülkeden 12 takım, toplamda 74 sporcu pedal çevirdi. Yaklaşık 3 saat süren etap sonunda 1. Torku Şekerspor’dan Ivan Balykin, 2. Global Cycling Takımından David Van Eerd, 3.ise Torku Şekerspor ve Konya TOHM sporcumuz Batuhan Özgür oldu.
2.etabın Genel Klasman Liderinin giydiği Sarı Mayoyu Torku Şekerspor’dan Ivan Balykin, En İyi Sprinterin giydiği Yeşil Mayoyu İran Milli Takımından Mohammad Ganjkhanlou, En İyi Yokuşcunun giydiği Kırmızı Mayoyu ise Torku Şekerspor’dan Onur Balkan kazandı.
Uluslararası Mevlana Bisiklet Turunda 2.etabında dereceye giren sporcuların madalya ve ödüllerini Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz ve Spor Şube Müdürü Ali Kanber taktim ettiler.
Uluslararası Mevlana Bisiklet Turunda 3.etap (Konya-Beyşehir) 20 Haziran Çarşamba günü Anıt Meydanından saat 09:50’de start alacak. 193,5 km’lik yarış Beyşehir’de sona erecek. Tur, 21 Haziran Perşembe günü yapılacak olan 110,3 km’lik Konya-Kızılören etabıyla son bulacak.






Yorumlar