Tunaspor Şoray Türeyen'e Emanet

Tunaspor Şoray Türeyen'e Emanet
İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Bayrampaşa temsilcisi Tunaspor, Teknik Direktör Ata Haluk Yalın’ın görevden ayrılmasının ardından 2018-2019 sezonu için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, teknik direktörlük görevine spor otoritelerince en centilmen teknik adamlardan biri olarak gösterilen Şoray Türeyen getirildi.
Son olarak Altınokspor’da görev yapan 49 yaşındaki Türeyen, Eskişehir Mihallıççıkspor, Eskişehir Harb-İşspor, İncirlispor, Haliç, Ortaca Belediyespor (BAL) ve Çapaspor’da görev yapmıştı.

Şoray Türeyen, anlaşma sonrasında basına yaptığı açıklama da  “Tuna Spor camiası oldukça büyük bir camia. Birçok anlamda atılım yaparak kendini hızla geliştirmeye ve büyütmeye devam eden bir yapı mevcut. Herkesin gördüğü üzere her sezonu başarılı sonuçlarla tamamlayan bir kulüp. Özellikle son 6-7 sezona baktığınızda başarısız bir dönem yok nerdeyse. Çıta hep yukarıda. Bu elbette yeni görev alanlar için psikolojik bir baskı yaratıyor. Ancak hem yönetim desteği hem de takım yapılanmamız ile yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Tuna Spor camiası içerisinde olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.




Yorumlar