Sungurlu Belediyespor Hüseyin Eğer'e Emanet

Sungurlu Belediyespor Hüseyin Eğer'e Emanet
Çorum’un Bölgesel Amatör Lig’de ki temsilcisi Sungurlu Belediyespor, teknik direktörlük görevi için Çorum Belediyespor’un altyapı antrenörlerinden Hüseyin Eğer ile anlaştı.

Yeni sezonda Çorum’u Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hazırlanan Sungurlu Belediyespor’da yönetim teknik direktörlük görevi için çok uzağa gitmedi. Başkan Bahri Sezen’in Çorumlu antrenör Hüseyin Eğer ile yaptığı görüşmeler sonunda anlaşma sağlandı.

EĞER’İN YARDIMCILARI ARSLAN VE YAMAN
Hüseyin Eğer’in yardımcılığını Mimarsinan Gençlikspor antrenörlerinden Oğuzhan Arslan yapacak. Samsun’da Gelişim Ligi’nde ve Kavak Belediyespor ile Saraykent takımlarında da görev yapan Ali Yaman ise kaleci antrenörlüğü görevini üstlenecek. Ayrıca Çorum Belediyespor U19 takımında masör olarak görev yapan Ali Akınalp’te Sungurlu Belediyespor’da görev yapacak.


Belediyespor'da transfer çalışmaları tam gaz
Çorum’un BAL’daki yeni temsilcisi Sungurlu Belediyespor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.  Daha önce prensip anlaşmasına varılan antrenör Hüseyin Eğer ve yardımcılarının yanı sıra iç transferde anlaşma sağlanan Ertuğrul Yıldırım, Kahraman Tosun, Yaşar Can Usta, Enbiya Altın, Burak Yıldırım, Emirhan Öztürk ve Taha Arslan’la sözleşme imzalandı.

Yorumlar