Süloğlu Güreşçilerinden Büyük Başarı

Süloğlu Güreşçilerinden Büyük Başarı
Süloğlu’nun ismini başta Trakya olmak üzere tüm Balkanlarda duyuran ‘’ Süloğlu Güreş Takımı’’ hafta sonu düzenlenen Büyükmandıra ve Kavaklı Güreşlerinden başarı ile döndüler.

Süloğlu Belediyesi adına güreşen 8 pehlivan, Büyükmandıra güreşlerinde Ersin Eren Avcıl Birinci, Dağhan Ilgın Çetin Üçüncü, Birtan Ergin Üçüncü olurken Kavaklı Koca Yusuf Güreşlerinde Ersin Eren Evcil İkinci, Arda Serbest Üçüncü ve Atahan Bartu Çetin Üçüncü oldular.
Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, yakından takip ettiği ve desteklediği güreş takımını tebrik ederken;’’ Çocuklarımız bizlerin gurur kaynağı oluyorlar. Her gittiği yerde Süloğlu’muzun ismini duyuran evlatlarımız hafta sonu iki ayrı yerde minik bir boyda ve deste boyda 1.2. ve 3. olan çocuklarımız bizleri gururlandırmışlardır. Kavaklı Koca Yusuf Güreşlerinde ve Büyükmandıra Yağlı pehlivan güreşlerinde kürsü yaparak madalya almışlardır. Kendilerini ve çok değerli hocaları Tamer kardeşimiz tebrik ediyorum. Kırkpınar ve Antalya Elmalı Güreşlerimize de katılmalarını planlıyoruz. İnşallah Başarılarımız ve Desteklerimiz devam edecektir’’ dedi.



Yorumlar