Paşabahçespor, Tecrübeli File Bekçisi İle Anlaştı.

Paşabahçespor, Tecrübeli File Bekçisi İle Anlaştı.
İstanbul Süper Amatör Liginin deneyimli takımlarından olan Paşabahçespor, 2018-19 Sezonu için devam eden transfer görüşmeleri kapsamında kaleye önemli bir takviyede bulundu….

Yeşil-Kırmızılı ekip 2 sezon kalesini koruyan eski futbolcularından Bilge Göktürk Duran ile yeni sezon için anlaşma sağladı. 2009-10 ve 2010-11 Sezonlarında Beykoz Ekibi kadrosunda bulunan yetenekli eldiven en son olarak Küçükyalı Yelkenspor Kulübü'nde görev yapmıştı.

Paşabahçespor Sportif Direktörü Uğur Sakaloğlu transferin ardından yaptığı açıklamada, ”Bu sezon güçlü bir kadro kurmaktayız. Kale için yaptığımız görüşmelerin ardından transfer listemizdeki isimlerden ve de eski futbolcularımızdan Bilge Göktürk Duran ile her konuda anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı-uğurlu olsun ” şeklinde konuştu.

1989  Doğumlu olan Bilge Göktürk Duran, futbola Libadespor Kulübünde başladı. Pendikspor ve Sivasspor kadrolarında da bulunduktan sonra 2009-10 Sezonunda Paşabahçespor’a transfer olan Duran, iki sezon kadroda yer aldıktan sonra sırası ile Vefaspor, Kocaalispor, Gönen Belediyespor, Karasuspor, Sapanca Gençlikspor, Ortaköyspor, Vardarspor, Bulvarspor, İstanbul Sahilspor kalelerinde görev yaptıktan sonra en son olarak Küçükyalı Yelkenspor’a geçiş yapmıştı.

Yorumlar