Mustafa Atasoy Takımından Ayrıldı.

Mustafa Atasoy Takımından Ayrıldı.
Altyapı yaş gruplarında yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve her sene öğrencileri ile Türkiye şampiyonalarında boy gösteren genç ve başarılı Teknik Direktör Mustafa Atasoy 8 yıldır görev yaptığı Çeliktepe / Seyrantepe Ofspor grubu ile dün itibarı ile yollarının ayrıldığını açıkladı.


Her Sene Şampiyon
Teknik Direktörlük kariyerine başladığı yıldan itibaren her sene öğrencileri ile birlikte şampiyonluk kupasını kaldırmayı başaran Mustafa Atasoy, Türkiye şampiyonalarında da yakaladığı başarılı grafikle her zaman dikkatleri çekmeyi başardı.



Bir Sezonda İki Kupa
Sezon başında Seyrantepe Ofspor 2002 yaş grubunu alarak çalışmalara başlayan genç Teknik Direktör Mustafa Atasoy Eroğluspor, Halkalı Taştepe, Alibeyköy Parseller, Çıksalınspor, Esenlerspor, Küçükköyspor ve Güngören ile birlikte yer aldığı U16/A ligi 4. grupta oynadığı 14 karşılaşmanın tamamını kazanarak şampiyonluk ipini göğüsledi Bu maçların sonunda 43 puan toplayan Seyrantepe Ofspor rakip fileleleri 63 kez havalandırırken, kendi kalesinde sadece 8 gol gördü. Aynı takımla 2001 doğumlu sporcuların yer aldığı U17 Liginede katılan Seyrantepe Ofspor burada da Haznedar, Alibeyköy Parseller, Osmaniye İstiklal, Esenler Kulüp Atletik, Gaziosmanpaşaspor, İstanbul Sinopspor ve İstanbul Trabzon ile aynı grupta yarıştı. Bu yaş grubunda da namağlup şampiyonluk yaşana başarılı teknik adam ve öğrencileri 14 maç sonunda 40 puan toplayarak şampiyonluk ipini göğüslediklerinde rakip filelere bu kez 67 gol atmayı başarmışlardı. 


"Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul takımı olmak zor."
Yıllardır Türkiye Şampiyonası'na takım götüren Mustafa Atasoy "Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul takımı olmak zor. Biz sahada rakiplerimiz ile mücadele ederken saha dışında diğer illerden gelen takımların ASKF yöneticileri, Kulüp başkan ve yöneticileri ve İstanbul takımlarına antipati ile bakan hakemler ile de uğraşıyoruz." 
Bu açıklama yıllardır Türkiye Şampiyonası'na giden İstanbul takımlarının her zaman or 
teknik adamlarının ortak dili neredeyse bu sezonda farklı olmadı. İlk turda Bolu'da mücadele eden Seyrantepe Of grup da karşılaştığı Ankara Gölbaşıspor ve Düzcespor maçlarını kazanarak finale kaldı. Finalde ise bir başka İstanbul temsilcisi Batı Trakya'yı dageçerek ikinci tura adını yazdırmayı başardı. İkinci tur da Balıkesir'de mücadele eden Seyrantepe Ofspor rakip yöneticilerin bile bu nasıl hakemdi hocam doğradı sizi dediği maçlar sonunda şampiyonaya veda etmek zorunda kaldı.



Seyrantepe Of, Statü Kurbanı
2002 doğumlu futbolcuların oluşturduğu takımı ile 2001 yaş grubu olan U17 kategorisinde de şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan Seyrantepe Of burada da şanssız bir şekilde statü kurbanı oldu. U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe MüsabakalarıN da Seyrantepe Ofspor, İstanbul İl Merkezi'nde Bağlarbaşı, Kartalspor ve Selimiyespor ile birlikte yer aldı.


İstanbul İl Merkezinde dört takımın mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası elemelerinde Seyrantepe Ofspor ile Bağlarbaşı spor 6'şar puanla grupta ilk sırayı paylaştılar. Statüde tek maç usulü oynanmasına rağmen ikili averaj kuralı geçerli olduğu için Bağlarbaşıspor, Seyrantepe Ofspor maçında aldığı 1-0 galibiyetle gruptan lider olarak çıkmaya hak kazandı.


Yorumlar