Halil İbrahim Toy Eyüplü Antrenörlerle Buluştu.

Halil İbrahim Toy Eyüplü Antrenörlerle Buluştu.
23 HAziran Cumartesi günü gerçekleşecek olan Tüfad İstanbul Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olduğunu açıklayan genç antrenör Halil İbrahim Toy projelerini anlatmak üzere Eyüp ilçesi antrenörleri tarafından kurulan Eyüpsultan Antrenör Derneği'nin konuğu oldu.

Eyüp Stadı'nda Eyüp Kulüpler Birliği Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Başkan Adayı Halil İbrahim Toy projelerini anlattı ve sorulara cevap verdi. Toplantı yaklaşık olarak 1 saat sürdü.
Yeni kurulan Eyüpsultan Antrenör Derneği Başkanı Hakan Buruk toplantı sonrası yaptığı aşıklamada "Hafta sonu İstanbul Antrenörlerini yakından ilgilendiren bir seçim yaşanacak. Bu seçimde 3 aday kendilerini ifade etmek ve projelerini anlatmak üzere konuğumuz olacaklar. Bugün Halil İbrahim Toy ile bir araya geldik. Bize projelerini anlattı. Bizim antrenör arkadaşlarımızda bilgi edinmek amaçalı sorular sordular bunları yanıtladı. Hafta sonu yapılacak genel kurulda arkadaşlarımız oy kullanacaklar. Bizim hiç bir arkadaşımıza bu konuda bir fikir beyan etmemiz söz konusu değil. Her antrenör kendi hür iradesi ile destelediği adaya oy verecek. Biz Eyüpsultan Antrenö Derneği olarak burada adaylarımıza eşit şans vererek kendilerini ifade etmelerini sağladığımızı düşünüyoruz. Bugün Halil İbrahim Toy geldi. Çarşamba günü Rıza Çavuşoğlu gelecek, Perşembe günü ise Halit Önsen'i misafir edeceğiz." dedi.

Yorumlar