Çınarcık Belediyespor, Boşnak'la Devam Kararı Aldı.

Çınarcık Belediyespor, Boşnak'la Devam Kararı Aldı.
Yalova ilçesinin süper amatör lig takımlarından Çınarcık Belediyespor, tecrübeli teknik adam Ramazan Boşnak ile 3. defa anlaşarak yeni sezonda da devam kararı aldı. 
Çınarcık Belediyespor yönetimi son iki sezondur takımını çalıştıran Ramazan Boşnak ile yeni sezonda da her konuda anlaşarak sözleşme imzaladı. 
2017-2018 futbol sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirleye Yalova ekibinde Genel Kaptan Erdinç Alaza konuya ilişkin yaptığı açıklama da "Ramazan Boşnak hocamızla anlaştık, kendisinden memnunuz, yeni sezonda kurulacak takımın başında yine Ramazan Boşnak olacak. Tek hedefimiz, ilçemize, halkımıza ve taraftarımıza yakışır bir ekip kurarak özlem duyduğumuz şampiyonluğu yaşatmak. Bunun için transfer çalışmalarına başladık. Görüştüğümüz ve anlaştığımız oyuncularımız var. İleriki zamanlarda bunları paylaşacağız." dedi.

Tecrübeli teknik adam daha önce Bandırmaspor, Akseki Aroma Gençlik ve Spor, Yeni Ereğlispor, Cizrespor, Beykoz 1908 A.Ş., Kahramanmaraşspor A.Ş., Yalovaspor ve son iki sezondur Çınarcık Belediyespor takımını çalıştırdı.

Yorumlar