Başakşehir'den Forvet Atağı.

Başakşehir'den Forvet Atağı.
İstanbul Süper amatör Lig takımlarından Başakşehirspor, şampiyonluk parolası ile yola çıktığı yeni sezon öncesinde güçlü bir isimle anlaşarak forvet hattına takviye yaptı. Geçtiğimiz sezon Beşyüzevlerspor forması giyen ve takımının Bölgesel Amatör Lige çıkmasında katkı sağlayan önemli isimlerden biri olan Cüneyt Çarbuğa'yla anlaşarak kadrosuna kattı.

Cüneyt Çarbuğa Kimdir?
11 Haziran 1983 İstanbul doğumlu tecrübeli forvet futbola 199 yılında Beşyüzevlerspor'da başladı. 2002 yılında Hatayspor'a ilk transferini gerçekleştirirken aynı zamanda profesyonel sözleşmeye de imza atıyordu. 9 yıl süren profesyonel futbol yaşamında Hatayspor, Tarsus İdman Yurdu, Küçükköyspor, Bucaspor, Kırşehirspor, Turanspor A.Ş., İstanbul Güngörenspor ve Bayrampaşaspor formalarını giydi. 2011 yılında Zara Ekinli spor'la yeniden amatör liglere geri döndü. Her sezon takımların transfer listelerinin ilk sırasınd ayer alan tecrübeli futbolcu burada da Beşyüzevler, Düzcespor, Büyükçekmece Belediyespor, İstanbul Güngörenspor formalarının yanında geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını gösterdikleri Beşyüzevler formalarını giydi. 
Tecrübeli futbolcunun kariyerinde Türkiye Kupası'nda 5 maç, TFF 2. Liginde 164 maç 35 gol, TFF 3. Liginde 7 maç 1 gol, Bölgesel Amatör Ligde ise 27 maç 9 golü bulunuyor.

Yorumlar