ŞİRİNTEPE SPORDA “NİHAT ULAŞOĞLU” DÖNEMİ


ŞİRİNTEPE SPORDA “NİHAT ULAŞOĞLU” DÖNEMİ
Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Kümede şampiyon olan ve kulüp tarihinde bu yıl ilk kez süper amatör kümeye yükselen Şirintepe Spor; Ahmet ÖĞÜTCÜ den boşalan A Takım Antrenörlüğü görevine Kağıthane Bölgesinin tecrübeli hocalarından Nihat ULAŞOĞLU nu göreve getirdi.

Şirintepe Spor Kulüp Merkezinde gerçekleşen, Kulüp Başkanı Av. Ferhat Hasan KARSGÖZ ve Başkan Vekili Burhanettin ÖĞÜTCÜ nün de hazır bulunduğu kısa görüşmenin ardından ULAŞOĞLU kendisini Şirintepe Spora bağlayan sözleşmeye imza attı.
İmza sonrasında görüşlerini aldığımız Genç Başkan KARAGÖZ; her yıl olduğu gibi bu yılda doğru strateji ile sezona başlamak arzusundayız. Bu sebeple de ilçemizin bir kıymetli hocası Ahmet ÖĞÜTCÜ den boşalan bu koltuğu yine ilçemizin bir başka değer olan, benim de oyunculuk döneminde antrenörlüğü yapmış sevgili Nihat Hocamız ile doldurmak istedik, sağolsun o da bu teklifi kabul etti. Bu vesile ile öncelikle gerek hocamız için gerek camiamız için bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Hocamızla çalışmamız hususunda bizlere kolaylık ve anlayış gösteren Seyrantepe Yeşilce Spor Kulübüne ve Başkanına da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.




Yorumlar