ORTASAHANIN DİNAMOSU DURMUŞ TRANSFERDE BEKLEMEDE

ORTASAHANIN DİNAMOSU DURMUŞ TRANSFERDE BEKLEMEDE
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de Ünye 1957 Spor formasıyla izlediğimiz ve son 2 sezondur yeşil,beyazlı takımın formasını giyen 27 yaşındaki ortasaha oyuncusu Durmuş Gönül'ün takımıyla yaptığı görüşmede şartlarda anlaşamadığı ve gelen transfer teklifleri değerlendirmeye başladığı öğrenildi. Başarılı futbolcu Durmuş Ünye'de güzel günlerim geçti, Ünye'nin ve Ünye 1957 Spor'un her zaman hayatımda güzel bir yeri olacak, maçlardaki atmosferi, taraftarın bizlere sevgisini hiç bir zaman unutmayacağım,dedi.


Ortasahada Dinamo Gibi Çalışıyor
Başarılı futbolcu Durmuş geçen sezon takımının çıktığı 27 maçta da forma giyerek istikrarlı bir grafik çizerken takımının en çok koşan oyuncusu olarak göze battı. Orta saha da adeta bir dinamo gibi çalışan Durmuş bitmek,tükenmek bilmeyen enerjisi,yaptığı presle rakibin oyununu bozması,top kontrolü, asistleriyle her top ayağına geldiğinde izleyenleri heyecanlandırarak oynadığı futbolla kendisine hayran bıraktı ve 90 dakikada yorulmak nedir bilmeden koşan yapısıyla arkadaşları ve taraftarlar tarafından ciğersiz lakabı aldı.

26 Mart 1991 İstanbul Şişli doğumlu olan başarılı futbolcu Durmuş aslen Ordu'lu futbola 2002 Nisan ayında İstanbul İzzetpaşa takımında başladı 7 yıl burada oynadıktan sonra 2009 yılında İstanbul Yahya Kemalspor'a transfer oldu daha sonra Ulubey Belediyespor, Kuştepespor, Fatsa Belediyespor, son 2 sezonda Ünye 1957 Spor formalarını giydi. Bölgesel Amatör Ligde 49 maça çıktı.



Kaynak : https://www.facebook.com/Bolgeselamatorlig4.grup/

Yorumlar