Modafen Kalesine, Şampiyon Eldiven

Modafen Kalesine, Şampiyon Eldiven
Bölgesel Amatör Lig İstanbul temsilcisi Modafenspor geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor ile şampiyonluk yaşayarak 3. lige çıkma başarısı göstren tecrübeli eldiven Rasim Mutlu ile anlaşarak kadrosuna kattı.

28 Temmuz 1989 Mersin doğumlu tecrübeli kaleci futbola 2000 yılında kendi ilinin takımı İçel Tedaşspor'da başladı. 2004 yılında İstanbul takımlarından Kartalgücü'ne transfer oldu. 2007 yılında Beşiktaş'a transfer olan Mutlu, 2008 yılında Beşiktaş ile ilk profesyonel sözleşmesine imza attı ve aynı sezon Elazığspor' kiralık olarak gitti. 2009 yılında tekrar Beşiktaş'a gelen başarılı eldiven 2 sezon Beşiktaş formasını terletti. 7 sezon süren profesyonel futbol yaşamında daha sonra sırasıyla Kırşehirspor, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Silivrispor formalarını giydi. 2015-2016 futbol sezonunda Çengelköyspor ile amatör liglere geri döndü. Yeni Amasya, Sandıklıspor ve son olarak geçtiğimiz sezon devre arasında transfer olduğu Kırşehir Belediyespor takımlarında yer aldı. 
Maç kariyeri oldukça yüksek olan başarılı eldivenin U21 liginde 31, Türkiye kupasında 11, TFF 3. ligi'nde 101, TFF 2. ligi'nde 3, DSGL Türkiye Şampiyonası'nda 2, Bölgesel Amatör Lig'de 66 maçı bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Kırşehir formasını terleten oyuncu kalesinde sadece 5 gol gördü.

Yorumlar