Küçükyalı Yelkenspor Ailesi İftarda Buluştu

Küçükyalı Yelkenspor Ailesi İftarda Buluştu 
“Gençlik İstikbalimiz Küçükyalı Sevdamızdır “ şiarıyla yola çıkan Maltepe’nin önümüzdeki sezondan itibaren   Bölgesel Amatör Ligdeki ikinci  temsilcisi olan  Küçükyalı Yelkenspor Kulübü ailesi;  kulübün başkanı Selçuk Uzun başta olmak üzere, yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları, alt yapısındaki sporcuları, Kadın Rafting Takımı Antrenörü Aydın Aksoy ve sporcuları, velileri ve tüm mahallelilerle  hep birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiler.

İftara ilgi çok yoğun olurken; iftardan sonra yapılan semazen gösterisi ve tasavvuf musikisi dinletisi dinleyenleri büyüledi.
İftarda  tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Ligde yerini alan Küçükyalı Yelkenspor’un bu tarihi başarısı da kutlandı.  
İftar öncesinde miniklerimiz penaltı yarışmasında hem yarıştılar;hem eğlendiler 
İftardan önce ise; Küçükyalı Yelkenspor kulübünün düzenlediği çocuklar arası penaltı yarışması aynı zamanda iftarın da yapıldığı  İdealtepespor tesislerinde gerçekleştirildi.  Bir hayli yoğun katılımın gözlendiği yarışmada; her yaş grubundan  pek çok çocuk da  anne ve babaları ile birlikte katıldılar. 
Çocukların yeteneklerini sergiledikleri penaltı yarışmasında dereceye girenlere ödüller verildi. Yarışmada birinci olanların ödüllerini Küçükyalı Yelkenspor Kulübü Başkan Yardımcısı Levent Zengin, ikinci olanların ödülünü Küçükyalı Yelkenspor’un sembolleşen ismi Remzi Dayı, üçüncü olanların ödülünü ise Yeni Maltepe Gazetesi Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi  Kadir Küçükay takdim etliler. 

Küçükyalı Yelkensporlu Kızlar R4 2.Ayak yarışlarında Türkiye Rafting Şampiyonu oldular
Küçükyalı Yelkenspor Kadın  Rafting takımı 23-27 Mayıs 2018 tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilen R4 2.Ayak yarışlarında 19 Yaş Grubu ile Türkiye Şampiyonasında 1.oldu
Antrenör Aydın Aksoy yönetimindeki Küçükyalı Yelkenspor Kadın  Rafting takımı R4 kategorisi 19 Yaş grubunda Türkiye şampiyonluğunu kazandılar
Toplam 40 takımın ve yaklaşık 300 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonasında  1.olan kızlarımızın başarısı iftar öncesinde bir kere daha kutlandı.  Genç kızlarımızın sevinci ve gururları yüzlerinden okunuyordu.

Küçükyalı Yelkenspor’un Başkanı Selçuk Uzun “İlk defa çıktığımız BAL’da ilçemizi başarıyla  temsil  etmek istiyoruz.” 
Katılımın oldukça fazla olduğu iftarla ilgili bir değerlendirmede bulunan Küçükyalı Yelkenspor’un Başkanı Selçuk Uzun ise bulunan Küçükyalı Yelkenspor’un başarılı çizgilerinin kendileri için memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, ilk defa çıktıkları BAL Liginde Maltepespor gibi Maltepe’yi başarıyla temsil etmek istediklerini belirterek şunları söyledi;  
“Maltepe Belediye Başkanımız  Ali Kılıç’ın Maltepe ilçesindeki tüm spor kulüplerine yönelik iftar yemekleri kapsamında Küçükyalı Yelkenspor kulübü olarak iftar yemeğini düzenledik Yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz futbolcularımız, başarıyla iftihar ettiğimiz ve genç kızlarımızın yer aldığı   rafting takımımız, alt yapıdaki futbolcularımız, ile velileri ile tüm camiamızın katıldığı iftar yemeğine katılım beklediğimizden fazlaydı.
Bu iftar yemeği organizasyonunu sağlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve ekibine ve katılanlara çok teşekkür ediyorum. İlk defa çıktığımız BAL’da ilçemizi başarıyla  temsil  etmek istiyoruz.  Bunun heyecanını yaşamaktayız ve “Gençlik İstikbalimiz Küçükyalı Sevdamızdır “ şiarıyla yola çıktığımız ilk günden bu yana daha başarılı ve daha güzel bir noktaya gelmenin peşinde olduk. 
Bu sezon için bazı transfer çalışmalarını da sürdürüyoruz. Bunun için de iç transferde bizi üst lige taşıyan kadrodan  Ali Yılmaz, Timuçin Balçık, Tolga Öztürk, Boğaçhan Daşdemir,Yunus Emre Mamaraşlı, Yavuz Uzun, Fatih Gönen, Kadir Er, Ömer Bayraktar, Kaan Turan, Volkan Er, İlker Dinbil’le dış transferde ise  Ekrem Aydoğmuş, Halkan Kökçü, ve Cihat Antapa, Hazar Elmas ve Muhammet Gürdap  ile anlaştık ve yeni isimlerimizde yolda.  Yakın bir tarihte sizlerle de paylaşacağız.“ 




Yorumlar