Eyüp, Fatih Kulaksız için Seferber Oldu

Eyüp, Fatih Kulaksız için Seferber Oldu.
Fatih Kulaksız, geçtiğimiz günlerde bu sene 100. yılını yaşayacak olan Eyüpspor için başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Eyüplüler Kulaksız'a sahip çıktı. İlk önce ilçenin belli yerlerine Fatih Kulaksız'ı destekleyen pankartlar asıldı. Bugün de Eyüpspor taraftar sitesi Kulaksız'a destek veren bir yazı yayınladı.

Eyüpspor facebook hesabından yapılan açıklama da;
"Eyüp halkının isteği geri çevrilmeyecektir !!!
Eyüp ilçemizin yerli ve milli duruşunu öncelikle siyasi partilerin ilçe başkanlarının Eyüplü olması ile başlatmış olmasından büyük gurur duymaktayız.Amacımız el birliği ile İstanbul’un kalbi olan ilçemizin sorunlarına işi bilen ehil kişilerin dahil olmasıydı.Bunu da görmekten mutluluk duymaktayız.

Şimdi sıra Eyüpsporumuzda !!!
Eyüp ilçemizin sevilen iş adamlarından dostumuz Fatih Kulaksız’ın başkan adayı olmasından büyük mutluluk duyduk.
Takımımızın alt yapısında futbol oynayıp,tribünde bizimle gırtlak patlatan,bir dönem yöneticilik,bir dönem asbaşkanlık yapan Fatih Kulaksız’a bizlerde destek veriyoruz.

100.Yıl öncesi el birliği ile iyi bir sinerji yakalayabilirsek,hem tribünde hemde saha da arzu ettiğimiz başarıyı yakalayabiliriz.

Yıllarca dile getirdik.Şimdi gerçeğe dönüştürme zamanı !!!
Şeffaf yönetim ilkesi ile hayatını futbola adamış İş Adamı Dostumuz Fatih Kulaksız etrafında birleşmeli,başarıyı Eyüpsultanlılar ile birlikte kucaklamalıyız.

Yarın geç olmadan kenetlenmeyi sağlayalım.Kırgınlıkları,küskünlükleri bir tarafa bırakalım.Bir aile olalım,başarıya hep beraber ortak olalım.

Sayın Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Remzi Aydın’ın da 100.Yıl öncesi bu çağrıya kulak vereceğine inancımız tamdır.

Ömrü hayatımızda bir kez denk geldiğimiz 100.Yıl için bir olalım,birlik olalım,kol kola şampiyonluğa koşalım.

Allah bu yolda Fatih Kulaksız ve oluşacak yönetim kurulunu utandırmasın.

Bizler Eyüpsultanlıyız.Elbetteki içimizden yetişenleri desteklemekte en doğal hakkımız." denildi

Yorumlar