SİLİVRİ EVDE YOK: 0-2

SİLİVRİ EVDE YOK: 0-2
TFF 2.Lig Beyaz Grupta geçtiğimiz hafta ligden düşmesi kesinleşen Silivrispor prestij için çıktığı maçta Fethiyespor’a 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Silivri Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıda gol sesi çıkmazken konuk takım ikinci yarıda attığı gollerle sonuca gitti.

Maçın ilk dakikalarında atak bir oyun sahneleyen ev sahibi ekip Silivrispor aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarıda rakip kale önünde pozisyonlar üretmeye çalışan Silivrisporlu ileri uç elemanları kale önünde etkili olamadı. Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıya konuk takım Fethiyespor orta alanı eline geçirerek başladı. Orta alanda topa daha çok sahip olan Fethiye atak bir oyun ortaya koydu.  Müsabakanın 51. dakikasında Üstün, Silivri ceza alanı içinde yaşanan karambolde topa son dokunan oldu: 0-1.

66. dakikada Anıl, Silivri ceza alanına girer girmez sert bir şutla skoru konuk takım lehine 2-0 yaptı. Müsabakanın 72. dakikasında Fethiye ceza sahasında içinde topa elle müdahale edilince maçın hakemi penaltı atışına hükmetti.  Silivrispor adına kazanılan penaltı atışını kullanmak için İsmail Düzgün topun başına geçti. Penaltı atışını kullanan İsmail’in şutunu Fethiye kalecisi Fatih’e nişanladı. Kalan sürede başka gol olmayınca Fethiyespor ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanın sahibi oldu.

Haber : Engin Akın

Yorumlar