ŞileYıldız 3.Lig'de



Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Şileyıldızspor ve Alibeyköyspor takımları Sancaktepe Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Sancaktepe Stadyumu profesyonel müsabakalarda olmadığı kadar kalabalık bir taraftar topluluğunu bu gün tribünlerde gördü.

Karşılıklı tribünler iki takım taraftarınca dolduruldu.Kale arkasında ikiye ayrılmış Alibeyköy bölümü taraftarlarınca doldurulurken,Şileyıldız taraftarınA ayrılan bölümde İstanbul'lu spor adamları ve Şile Yıldız tarftarı yer aldı.

Alibeyköy taraftarı bando eşliğinde tribünlerde desteğini sürdürürken,Şileyıldız taraftarıda erken gelen golle birlikte coşkulu tezahuratlarını sürdürdü.


İlk tehlikeli atak Alibeyköy atağında yakın mesafeden çekilen şutta Şile kalecisi Erşen güzel bir refleks örneği ile gol vuruşunu önledi.


Bu pozisyondan birkaç dkika sonra kurnaz golcü Birol bireysel yeteneğini ve takipçiliğini konuşturarak takımını öne geçiren golü onuncu dakikada kaydetti.


Bu gol sonrasında daha derli top oynayan Şile takımı oyunuda domine etmeyi başardı.Daha diri ve tempolu oynamaya çalışan taraf Alibeyköy takımı olsada usta ayaklar ve akıllı mantalite sayesine Şile takımı oyunu istediği tarafa almasını ve yönlendirmesini bildi.


Dakikalar otuzsekiz dediği anda Erkan'ın defansın arkasına attığı topta Cenk topu kaleciden kurtardı yapılan müdehale ile yerde kaldı ama top boşta iken arkadan gelen Birol Öztürk'ün önünde kaldı.Ustaca dokunan Birol takımının ikinci golünü kaydetti.İlk devre bu skorla sona erdi.


Müsabakanın ikinci yarısında Alibeyköy takımı daha arzulu ama dağınık bir hücum anlayışı ile saldırmaya başladı.Ceza sahasına kadar gelen ataklar asist konumuna ulaşmadan bu gün hatasız oynayan iki stoper Ayku ve Ersen tarafından etkisiz hale getirildi.


Alibeyköy takımının etkili olduğu bu dakikalarda Şile takımının siyahi orta saha oyuncusu Broulaye kalesine giren topu çizgiden çıkartınca defans ve Şiletakımı derin bir nefes aldı.


Bu pozisyon Alibeyköy takımının müsabakadaki en etkili pozisyonuydu.Bu dakikadan sonra iki takımında çabası başka gol getirmeyince 2-0 kazanan ŞileYıldız takımı 3.Lige merhaba dedi.

Yorumlar