Para Badminton'da 3 Altın Madalya

Para Badminton'da 3 Altın Madalya
12-15 Nisan 2018 tarihlerinde arasında Dubai Birleşik Arap Emirlikleri tarafından Uluslararası Dubai Para - Badminton turnuvasına 10 sporcuyla katılan Türkiye Milli takımımız toplamda 11 madalya ile 2020 Olimpiyatları öncesinde umut verdi.

As başkan Abdulkadir Gözegir, yönetiminde Dubai'de ki organizasyona katılan millilerimize Antrenörler Ahmet Bozdam ve Celalettin Kanber ile Fizyoterapist Hakan Özkan eşlik etti. 

Turnuvanın sonucunda Türk Milli takımı 3 Altın 3 Gümüş 5 Bronz madalya ile 11 madalya kazanarak milletimizi onurlandırmıştır. 

Madalyaları kazanan sporcularımız WH2 kategorisinde Emine Seçin tek bayanlar çift bayanlar, karışık çiftlerde 3 Altın, Narin Uluç yine aynı kategoride gümüş madalya, Zehra Bağlar SU5 kategorisinde tek ve çift bayanlarda 2 gümüş, İlker Tuzcu SU5 kategorisinde çift erkekler ve karışık çiftlerden 2 bronz, Burak May SU5 kategorisinde çift erkeklede 1 bronz, Halime Yıldız SL4 kategorisinde çift bayanlarda 1 bronz madalya ve takım kaptanı Avni Kertmen ise WH1 tek erkekler kategorisinde 1 bronz madalya ile ülkemizi milletimizi onurlandırmıştır. 



Yorumlar