Mehmet Kaplan Yeniden Nişantaşıspor'da

Mehmet Kaplan Yeniden Nişantaşıspor'da
Nişantaşıspor bir kez daha Mehmet Kaplan dedi. Daha önce 2011 yılında başlayan ve 4 sezon üst üste Nişantaşıspor'da görev yapan Mehmet Kaplan yeni sezonda da Şişli temsilcisi ile yeniden anlaştı.

2010 yılında Nişantaşıspor ile çalışmaya başlayan Mehmet Kaplan Şişli temsilcisinde yaptığı çalışmalarla dikkatleri bu kulübün üzerine çekmeyi başardı. Genç oyunculara verdiği değer ve kadroda yer vermesiyle hızlı, koşan ve dinamik bir takım oluşturan Kaplan Nişantaşıspor'u önce Süper Amatör Lige orada da klasman ligine taşımayı başarmıştı. Ayrıca altyapılarda yaptığu çalışmalarla da dikkat çeken tecrübeli teknik direktör Nişantaşıspor'un Bölgesel Amatör Lig hayallerini yerine getirebilecek mi?


Mehmet Kaplan Kimdir?
15 Ekim 1964 doğumlu başarılı Teknik Direktör, daha önce Zeytinburnuspor, Sarıyer, Yalovaspor, Turanspor AŞ, Diyarbakırspor ve Orduspor takımlarında profesyonel ligde çalışmalar yapmasının dışında İstanbulspor, Osmaniye İstiklal, Nişantaşıspor ve en son Bakırköyspor'la amatör liglerde de görev aldı. Gittiği her takımda gençlerin önünü açan ve onlara şans veren teknik adam A takım kadrolarına kazandırdığı genç oyuncularla dikkatleri çekti. Nişantaşıspor ve Mehmet Kaplan'a yeni sezonda başarılar diliyoruz.


Yorumlar