İstanbul'un En Büyüğü Vefaspor

İstanbul'un En Büyüğü Vefaspor
Klasman ligi gruplarında sezonu şampiyonlukla tamamlayan iki ekip 1877 Alemdağspor ve Vefaspor'un İstanbul Şampiyonu'nu belirleyecek karşılaşmada İBB Esenler Stadı'nda karşı karşıya geldi. 
Vefaspor ile 1877 Alemdağspor İBB Esenler Stadı'nda İstanbul şampiyonluğu için karşı karşıya geldi. Vefaspor her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak İstanbul'un en büyüğü oldu. Karşılaşmanın 9. dakikasında Vefaspor Ozan'ın golü ile 1-0 öne geçti. 26. dakika da Hüseyin'in Sinan Yıldırım'a yaptığı hareketi bariz gol şansı olarak değerlendiren karşılaşmanın hakemi Hüseyin'i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 10 kişi kalan Vefa karşısında yüklenen 1877 alemdağ Spor 35. dakika da Gani'nin sertbest vuruştan ağları havalandıran golü ile eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya 10 kişi başlayan Vefa 51. dakika da Ozan ile bir gol daha bularak tekrar öne geçmeyi başardı.2-1
1877 Alemdağ eşitlik için yüklense de karşılaşma Fatih temsilcisinin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maç sonunda Vefaspor TFF yönetim kurulu üyesi, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez'in elinden şampiyonluk kupasını aldı. 

2018-2019 Futbol sezonunda her iki takımda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. 

Yorumlar