Her şeyin başı değilmidir kalite ?

Her şeyin başı değilmidir kalite ?
Hep istemez miyiz ? Dostun kalitelisini , yaşamın , sosyoekonomik düzeyin , oksijenin , eğitimin...
Bu beklenti üzerine kılıç kuşanan genç teknik adam Kemal Fazıl Evcimik, Gölcük Karadeniz Spor Kulübü'nde ve Kocaeli , İstanbul , Eskişehir'de görev aldığı takımlarda sürekli kaliteli insanlığın, sosyal ve ahlâklı insanlığın temellerini atıyor.. 

Çocukların çevreye duyarlılığını, yaşlılara, sokak hayvanlarına, futbola ve futbol sahasına, dahası her gün yüzlerce kez içli dışlı olduğumuz oksijene, kısaca hayata olan farkındalığını arttırmak adına gününün büyük bölümünü düşünerek geçiriyor Kemal Fazıl Evcimik... 

Alt yapı sorumluluğunun getirdiği görev bilinci ile, her şey alt yapıda başlar felsefesi ile okul ve  aile dışında en büyük insan yetiştiren kurum olarak futbol kulüplerinin çok büyük bir önem arz ettiğini düşünüyor bu genç adam..

Bir çok sosyal sorumluluk etkinliğinde bayrak taşıyan KFE, bu seferde çocukların, bu arsız teknoloji çağında kitaplar ile arkadaş olmasını istiyor.

Barcelona alt yapı işleyişini 6 senedir takip eden ve A takımının oynadığı futbolu felsefe haline getiren Evcimik, oyuncularının bu felsefeye inanmalarından önce bu felsefeyi bilmeleri gerektiğini söylüyor.. Bu yüzden Gölcük Karadeniz Spor U13 takımına 18 adet BARÇA kitabı sipariş eden bu genç , hem çocukların kitap okumasını hem felsefeyi bilmelerini sağlıyor.. Ve ekliyor ;

"K"aliteli "F"utbol "E"ğitimi her şeyden önce gelir.. çünkü içinde sadece futbol bilgisi barındırmaz.. Her kulübe bu tarz etkinlik yapmalarını öneriyorum ve aileleri çocukların kitap okumaları konusunda kesinlikle zorlamalarını istiyorum.. Diyor..

Bizde ,bundan sonraki antrenörlük yaşantısında kendisine başarılar diliyoruz..




Yorumlar